HomeLife & StyleΤομ Κρουζ: Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος που είμαι σαϊντελόγος

Τομ Κρουζ: Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος που είμαι σαϊντελόγος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Τομ Κρουζ λέει πως είναι «εξαιρετικά υπερήφανος» που είναι Σαϊντελόγος. Ο 54χρονος ηθοποιός είναι ίσως το πιο διάσημο μέλος της εκκλησίας των σαϊντελόγων, ενός αμφιλεγόμενου οργανισμού που ίδρυσε ο L. Ron Hubbard.

Μιλώντας στο ITV News στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της ταινίας Jack Reacher 2: Never Go Back ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο πώς η σαϊντελογία επηρέασε και διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ζωής τους.

Ο Κρουζ ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για την σαϊντελογία και για τα όχι και τόσο καλά σχόλια που γίνονται για την εκκλησία αλλά και τα πιστεύω της εν λόγω «θρησκείας».

Ο ηθοποιός που είναι σαϊντελόγος από το 1986 μίλησε για την προσωπική του εμπειρί αλλά και τη φιλοσοφία του οργανισμού.

«Είναι κάτι που με έχει βοηθήσει με μοναδικό τρόπο στη ζωή μου. Είμαι σαϊντεολόγος εδώ και 30 χρόνια. Είναι κάτι που γνωρίζεις χωρίς να το ξέρεις. Είναι μια υπέροχη θρησκεία. Είμαι πολύ υπερήφανος για τα πιστεύω μου αλλά και για όσα πρεσβεύει η σαϊντελογία».

Μάλιστα ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι με την θρησκεία αυτή κατάφερε να νικήσει το πρόβλημα που είχε με τη δυσλεξία.

Η Μίνι Ρότζερς, με την οποία ο Κρουζ ήταν παντρεμένος από το 1987 μέχρι το 1990 ήταν εκείνη που τον έβαλε ουσιαστικά στην «Εκκλησία της Σαϊντελογίας».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση