HomeΣΠΟΡΑπόλλων-ΟΦΗ 1-0

Απόλλων-ΟΦΗ 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε με 1-0 στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά η ήττα ήταν πέρα για πέρα άδικη!

Κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρεται για τις αποφάσεις του Μακρυπόδη έχει ο ΟΦΗ, με το συγκεκριμένο διαιτητή να κλείνει τα μάτια σε δύο καταφανέστατα πέναλτι που έγιναν πάνω στον Βουό.

Πέρα από την κάκιστη διαιτησία σε δύο κρίσιμες αποφάσεις για το ματς, ο ΟΦΗ κλώτσησε αρκετές σημαντικές ευκαιρίες και ουσιαστικά πλήρωσε ένα λάθος στην άμυνα στο 69ο λεπτό με τον Κάσσο να χρίζεται σκόρερ και να χαρίζει στον Απόλλωνα τη νίκη.

 

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

Μία αναγκαστική αλλαγή στα πλάνα του Νίκου Νιόπλια έγινε πριν τη σέντρα, καθώς ο Κοιλιάρας ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και αντικαταστάθηκε από τον Μπουρσέλη στην αρχική 11αδα.

11′ Αντεπίθεση του Απόλλωνα με τον Διαμαντόπουλο να στέλνει άουτ τη μπάλα σουτάροντας εκτός περιοχής.

13′ Μεγάλη φάση για τον ΟΦΗ! Μετά από σέντρα του Ράντι, ο Χιώτης αντί να απομακρύνει τη μπάλα την έστρωσε στον Μπουρσέλη, αλλά ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα διόρθωσε το λάθος του, διώχνοντας σε κόρνερ το σουτ του μέσου του ΟΦΗ.

15′ Κίτρινη κάρτα στον Μίκιτς για τον ΟΦΗ.

19′ Κίτρινη κάρτα στον Κονέ για τον Απόλλωνα.

23′ Ζητάει πέναλτι ο ΟΦΗ σε σπρώξιμο σε εναέρια μονομαχία του Κύργια στον Βουό. Δίκαια φωνάζει ο ΟΦΗ για το μη καταλογισμό του.

33′ Εξαιρετική ενέργεια του Βουό που έμεινε όρθιος μέσα στην περιοχή και έκανε το σουτ αλλά έπεσε στη γνωσία του και μπλόκαρε ο Χιώτης.

48′ Ο Ράντι μπήκε μόνος από δεξιά αλλά δεν έκανε καλό κόψιμο της μπάλας με αποτέλεσμα να διώξει ο Χιώτης προ του Βουό που περίμενε σε κενή εστία για να σκοράρει.

50′ Κόρνερ Χαντί, μόνος του επιασε την κεφαλιά ο Αντουκόρ αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

57′ Κίτρινη κάρτα στον Νάστο για τον ΟΦΗ.

60′ Κεφαλιά Διαμαντόπουλου υπό καλές προϋποθέσεις, στα χέρια του Δάφκου η μπάλα.

61′ Πρώτη αλλαγή για τον Απόλλωνα. Ο Κάσσος στη θέση του Περογαμβράκη.

68′ Απόκρουση του Βαλλιάνου, η μπάλα πήρε πορεία προς το τέρμα με τον Δάφκο να απομακρύνει!

69′ Λάθος στην άμυνα του ΟΦΗ, ο Κάσσος το εκμεταλλεύεται και κάνει το 1-0 για τον Απόλλωνα. Άδικο γκολ για την προσπάθεια του ΟΦΗ στο ματς…

73′ Διπλή αλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Μιλοσάβλιεφ στη θέση του Μίκιτς και ο Κομεσίδης στη θέση του Μπουρσέλη.

76′ Σέντρα Βαλλιάνου, ο Βουό εκμεταλλεύτηκε τη λάθος έξοδο του Χιώτη αλλά έστειλε άουτ τη μπάλα με κεφαλιά.

79′ Αλλαγή για Απόλλωνα, με τον Πάνο να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Ντάσιου.

81′ Αλλαγή για τον ΟΦΗ με τον Μασάδο να αντικαθιστά τον Αντουκόρ.

87′ Αλλαγή για τον Απόλλωνα με τον Τσιάρα στη θέση του Σιατραβάνη.

92′ Τεράστια ευκαιρία με Μασάδο αλλά ο Χιώτης κράτησε το 1-0 για τον Απόλλωνα.

94′ Μεγάλες διαμαρτυρίες του ΟΦΗ για πέναλτι πάνω στον Βουό που δεν δόθηκε! Έκλεισε τα μάτια για δεύτερη φορά για πέναλτι του ΟΦΗ ο Μακρυπόδης.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Χιώτης. Ντάσιος, Κύργιας, Δεληζήσης, Βαλλεριάνος, Κονέ, Ρομάνο, Πορτουλίδης, Περογαμβράκης (61′ Κάσσος), Διαμαντόπουλος, Σιατραβάνης (87′ Τσιάρας).

ΟΦΗ: Δάφκος, Μίκιτς (73′ Μιλοσάβλιεφ), Βαλλιάνος, Κώτσιος, Όστοϊτς, Νάστος, Αντουκόρ (81′ Μασάδο), Χαντί, Μπουρσέλης (73′ Κομεσίδης), Βουό, Ράντι

Διαφήμιση
Διαφήμιση