HomeΣΠΟΡΤέλος ο Χατζηνικολάου από τον Εργοτέλη

Τέλος ο Χατζηνικολάου από τον Εργοτέλη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι κακές εμφανίσεις του Εργοτέλη στους τελευταίους αγώνες  οδήγησαν στη λύση της συνεργασίας  με τον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Χατζηνικολάου.

Ο σύλλογος στην ανακοίνωσή του ευχαριστεί τον Έλληνα τεχνικό για τις υπηρεσίες του και τονίζει ότι πρέπει να υπάρξουν διορθωτικές αλλαγές ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει τη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Χατζηνικολάου.
Ευχαριστούμε τον Γιάννη για την πολύπλευρη προσφορά του σε μια κρίσιμη περίοδο για τον Εργοτέλη, όπου ξεκινήσαμε μαζί να φτιάξουμε από το μηδέν μια ομάδα με βασικό στόχο τον πρωταθλητισμό. Πιστεύουμε ότι τα αποτελέσματα της κοινής αυτής προσπάθειας θα φανούν σύντομα και η δουλειά του Γιάννη θα αποδώσει καρπούς έστω και μετά την αποχώρηση του. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, ελπίζοντας οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά στο μέλλον υπό καταλληλότερες συνθήκες για έναν προπονητή αυτού του επιπέδου.
Οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί μας αναγκάζουν να προβούμε έγκαιρα σε διορθωτικές κινήσεις, με πρώτη την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.
Ευθύνες για την έως τώρα μέτρια αγωνιστική εικόνα της ομάδας έχουμε όλοι, με πρώτη τη διοίκηση του Συλλόγου η οποία θα κάνει αυτό που πρέπει σε όλα τα επίπεδα. Σημαντική ευθύνη φέρουν φυσικά και οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι καλό θα είναι να εκτιμήσουν έμπρακτα περισσότερο τις ιδανικές συνθήκες που τους προσφέρει ο Εργοτέλης.
Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές και κόσμος θα προχωρήσουμε όλοι μαζί στην επίτευξη του βασικού μας στόχου που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κανένας και τίποτα δεν πρόκειται να μας σταματήσει!

Διαφήμιση
Διαφήμιση