HomeΚΡΗΤΗΈνταση στα δικαστήρια για το φονικό των Πατσίδων: Φυγαδεύτηκε ο κατηγορούμενος! – Δείτε εικόνες

Ένταση στα δικαστήρια για το φονικό των Πατσίδων: Φυγαδεύτηκε ο κατηγορούμενος! – Δείτε εικόνες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένταση προκλήθηκε νωρίτερα στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου και οδηγήθηκε ο 66χρονος πρώην λογιστής, που κατηγορείται για τον θάνατο του 69χρονου κτηνοτρόφου, με τον οποίο και αλληλομαχαιρώθηκαν στο σπίτι του πρώτου στις Πατσίδες.

Ο 66χρονος που μέχρι και χθες νοσηλευόταν στο ΠΑΓΝΗ με σοβαρά τραύματα από μαχαίρι στο στόμα, τη γλώσσα και το λάρυγγα, οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου για την απολογία του. Παρά τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας, πλήθος κόσμους, συγγενείς και συγχωριανοί του 69χρονου θύματος της συμπλοκής – μυστήριο από τα Ανώγεια, είχαν κατακλείσει τους χώρους των δικαστηρίων. Στη θέα του 66χρονου κατηγορούμενου, με φωνές κάποιοι από αυτούς προσπάθησαν να του επιτεθούν και μόνο χάρη στην επέμβαση των αστυνομικών που βρίσκονταν στο χώρο αποσοβήθηκαν τα χειρότερα.

foniko patsides dikasthria entash 2

Μάλιστα, χρειάστηκε να φυγαδεύσουν τον 66χρονο άνδρα και να τον οδηγήσουν στη φυλακή, καθώς μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του και με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και σήμερα ενώπιον του ανακριτή ο 66χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε το θύμα, ο οποίος μπήκες στο σπίτι του στις Πατσίδες και του επιτέθηκε, αρχικά με μία μαγκούρα και κατόπιν με ένα μαχαίρι, με σκοπό να τον ληστέψει.

foniko patsides dikasthria entash 3

Ο ίδιος αν και τραυματισμένος, προκειμένου να αμυνθεί, όπως φέρεται να ισχυρίστηκε στους δικαστικούς λειτουργούς, άρπαξε με τη σειρά ένα μαχαίρι και χτύπησε τον 69χρονο στην κοιλιά και τον θώρακα.

foniko patsides dikasthria entash 11

foniko patsides dikasthria entash 10

foniko patsides dikasthria entash 9

foniko patsides dikasthria entash 8

foniko patsides dikasthria entash 7

foniko patsides dikasthria entash 6

foniko patsides dikasthria entash 5

foniko patsides dikasthria entash 4

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση