HomeΚΡΗΤΗΕίχαν ρημάξει τα … ποδήλατα του Ηρακλείου

Είχαν ρημάξει τα … ποδήλατα του Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ιδιαίτερη αδυναμία στα … ποδήλατα και κυρίως εκείνα των … άλλων, είχαν δύο νεαροί άνδρες, ένας 27χρονος και ένας 19χρονος οι οποίοι μέσα σε ένα τρίμηνο είχαν διαπράξει τουλάχιστον τρεις ακόμη κλοπές.

Οι υποθέσεις των κλοπών ποδηλάτων στο Ηράκλειο εξιχνιάστηκαν από τις αρχές μετά τη σύλληψη του ενός από τους δύο φερόμενους ως δράστες, και πιο συγκεκριμένα του 27χρονου. Σε βάρος του 19χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ο 27χρονος συνελήφθη τη νύχτα της περασμένης Κυριακής από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 27χρονος ημεδαπός για κλοπή. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο 27χρονος μαζί με τον 19χρονο, κατάφεραν να αρπάξουν από το σπίτι ενός 43χρονου Ηρακλειώτη, δύο ποδήλατα συνολικής αξίας 1.350 ευρώ.

Λίγες ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 27χρονο ο οποίος είχε στην κατοχή του τα δύο ποδήλατα που επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο νεαροί, από τον περασμένο Μάιο έως και τον Σεπτέμβριο είχαν διαπράξει ακόμα τρεις κλοπές ποδηλάτων.

Την υπόθεση χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση