HomeΚΡΗΤΗΚανένα ίχνος από τους δύο Χανιώτες που αγνοούνται

Κανένα ίχνος από τους δύο Χανιώτες που αγνοούνται

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι μέρες περνούν και οι οικογένειες των δύο ανδρών που χάθηκαν στις 14 Οκτωβρίου 2015 ζουν δραματικές ώρες. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια ένδειξη ή κάποια πληροφορία ελπιδοφόρα για την τύχη των δύο ανδρών .

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για τον 59χρονο Κυριάκο Μετζιδάκη που εξαφανίστηκε από την πόλη των Χανίων και τον 67χρονο Σταύρο Σαρτζετάκη τα ίχνη του οποίου χάνονται αφότου έφυγε από το σπίτι του στον Βαφέ Αποκορώνου.

METZIDAKHS SARTZETAKHS

Ζούσε μόνος του

Ο 59χρονος Κυριάκος Μετζιδάκης, το πρωί της Παρασκευής 14 Οκτωβρίου, έφυγε από τη μονοκατοικία του στα Χανιά, με το αυτοκίνητο του, ένα γαλάζιο Suzuki Swift με αριθμό κυκλοφορίας ΜΗΟ 7857 κι από τότε χάθηκαν τα ίχνη του. Ο γιος του είναι ο τελευταίος άνθρωπος που του μίλησε από το συγγενικό του περιβάλλον, δύο μέρες πριν εξαφανιστεί. Το κινητό τηλέφωνο του αγνοούμενου βρέθηκε στο σπίτι του, όπου να σημειωθεί ότι ζούσε μόνος του, ενώ δεν υπήρξε καμία κίνηση στους τραπεζικούς λογαριασμούς του.

Μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό του παραμένουν άκαρπες.

Έχει ύψος 1. 90, είναι εύσωμος και όταν χάθηκε πιθανότατα φορούσε μπεζ πουκάμισο και λευκό σορτς.

Για την εξαφάνιση του έχει σημάνει Silver Alert.

Το αυτοκίνητο ξεκλείδωτο

Ο 67χρονος Σταύρος Σαρτζετάκης έφυγε από το σπίτι του στο χωριό Βαφές, όπου έμενε μόνος επίσης, αφήνοντας το αυτοκίνητο του εκεί ξεκλείδωτο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάμερα τον κατέγραψε το απόγευμα της ίδιας μέρας στο ΚΤΕΛ Βρυσών, ενώ το ίδιο βράδυ, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ενδέχεται να επιβιβάστηκε στο πλοίο «Έλυρος» που κάνει τη διαδρομή Σούδα- Πειραιά.

Νωρίτερα είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον αδερφό του που μένει μόνιμα στην Αθήνα, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα συζητήσιμος και δεν του είπε αν θα πήγαινε κάποιο ταξίδι.

Ο αγνοούμενος που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας, έχει ύψος 1,85 και ένα τατουάζ στον ώμο. Όταν χάθηκε φορούσε μαύρη μπλούζα, σκουρόχρωμο τζιν παντελόνι, μπεζ καλοκαιρινό μπουφάν και είχε ένα σακίδιο πλάτης. Το βάδισμα του είναι χαρακτηριστικό, καθώς περπατάει σέρνοντας τις φτέρνες του.

Για την εξαφάνισή του έχει σημάνει Silver Alert.

Πληροφορίες από anikolouli.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση