HomeΣΠΟΡΒέροια – Παναθηναϊκός 1-1

Βέροια – Παναθηναϊκός 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Βέροια στην Ημαθία στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι «πράσινοι», που έχασαν αρκετές ευκαιρίες προηγήθηκαν στο 13’ με τον Μπεργκ, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 88’ ο Μπαλάφας.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το ματς με δυναμικό τρόπο και πίεσε πολύ τη Βέροια. Στο 8′ ο Ιμπάρμπο έχασε μεγάλη ευκαιρία, καθώς δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση, όμως το γκολ ήρθε πέντε λεπτά μετά.

Ο Ιμπάρμπο έδωσε την ασίστ στον Μπεργκ, ο οποίος με σουτ από τα δεξιά της περιοχής νίκησε τον Λόπεθ και σημείωσε το 1-0.

Οι «πράσινοι» συνέχισαν να πιέζουν όμως οι Ιμπάρμπο, Γουακάσο και Λουντ δεν κατάφεραν να νικήσουν τον κίπερ των γηπεδούχων. Από την άλλη, η Βέροια είχε μόλις μία καλή στιγμή με τον Χαροντάκης να μην μπορεί να σουτάρει από καλή θέση.

Η «βασίλισσα» απείλησε και στο 53’, όταν ο Στιλ έχασε τη μπάλα και ο Κουτρουμπής έδιωξε πάνω στη γραμμή με τους παίκτες του Γράφα να ζητούν πέναλτι και αποβολή του Έλληνα αμυντικού.

Το παιχνίδι έφτανε προς το τέλος, όμως το 1-0 υπέρ του Παναθηναϊκού δεν διατηρήθηκε. Στο 88′ ο Μπαλάφας με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι και στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 και αφήνοντας τον Παναθηναϊκό τέσσερις βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Γκολ: 88′ Μπαλάφας – 13′ Μπεργκ

Κίτρινες κάρτες: Σισόκο, Ναβαλόφσκι – Βιγιαφάνες

Βέροια: Λόπεθ, Μαλόν, Μαραγκός (58′ Σισοκό), Καλί, Ναβαλόφσκι, Άρτσε, Μπαλάφας, Χαροντάκης (69′ Σισίνιο), Βίτι (90′ Παπαστεριανός), Βασιλαντωνόπουλος, Καπετάνος.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Κουτρουμπής (80′ Ρέις), Μολέντο, Ιβανόφ, Χουλτ, Μέστο (89′ Ρινάλντι), Γουακάσο, Βιγιαφάνιες, Λουντ, Ιμπάρμπο (72′ Εμποκού), Μπεργκ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση