HomeΚΡΗΤΗΣύσκεψη για τους εργαζόμενους του Δήμου που κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς δουλειά

Σύσκεψη για τους εργαζόμενους του Δήμου που κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς δουλειά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σύσκεψη για τους 35 εργαζόμενους στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου, που κινδυνεύουν στις αρχές Νοεμβρίου να μείνουν χωρίς δουλειά, καθώς ανήκουν στους προσωρινά επιτυχόντες από τον ΑΣΕΠ της προκήρυξης του 2008.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου συμμετείχαν βουλευτές του Ηρακλείου, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, καθώς και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.

20161024_111513 1

Όπως τονίστηκε στην συνάντηση, ήδη η κυβέρνηση δια στόματος του Υφυπουργού κ. Βερναρδάκη έχει δεσμευτεί για την κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης για την μονιμοποίηση των συγκεκριμένων εργαζομένων, ωστόσο όμως αναδείχτηκαν σοβαρά νομικά ζητήματα τα οποία θα πρέπει να ενταχθούν στην νομοθετική ρύθμιση, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η συνταγματικότητα της.

Ο Δήμος Ηρακλείου δια στόματος Δημάρχου, ζήτησε η χρηματοδότηση εάν είναι δυνατόν να μην προέρχεται από τα ανταποδοτικά του Δήμου Ηρακλείου.

Όλοι οι συμμετέχοντες Βουλευτές εξέφρασαν την βούληση τους για στήριξη της συγκεκριμένης νομοθετικής ρύθμισης.

Το ΕΚΗ θα εξακολουθήσει να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις έως και την τελική λύση του προβλήματος των εργαζομένων , που θα επιτευχτεί με την ψήφιση της τροπολογίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση