HomeΚΡΗΤΗΟι προσωπικές διαφορές όπλισαν το χέρι του ηλικιωμένου που πυροβόλησε τη γυναίκα του στο κέντρο των Χανίων

Οι προσωπικές διαφορές όπλισαν το χέρι του ηλικιωμένου που πυροβόλησε τη γυναίκα του στο κέντρο των Χανίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στον Εισαγγελέα Χανίων αναμένεται να οδηγηθεί ο 73χρονος άνδρας που το πρωί, στο κέντρο των Χανίων, πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά την 62χρονη σύζυγό του.

Ο 73χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσε στο σημείο του αιματηρού επεισοδίου, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το όπλο το οποίο και χρησιμοποίησε. Κατά την επιτόπια έρευνα των αστυνομικών βρέθηκε επίσης ένας κάλυκας.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΕΛΑΣ, οι λόγοι που όπλισαν το χέρι του 73χρονου άνδρα ο οποίος συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ήταν οι προσωπικές διαφορές με την σύζυγό του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγο πριν να πυροβολήσει την 62χρονη, είχε προηγηθεί μεταξύ τους έντονος καυγάς.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 8:30 το πρωί στο κέντρο της πόλης των Χανίων, έξω από καφετέρια. Στο σημείο εκτός από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το πλήρωμα του οποίου έδωσε επί τόπου τις πρώτες βοήθειες στην 62χρονη η οποία στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

ΦΩΤΟ zarpa.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση