HomeΣΠΟΡΛεβαδειακός-Παναιτωλικός 2-1

Λεβαδειακός-Παναιτωλικός 2-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Χρυσή» νίκη με 2-1 σκορ πέτυχε την Κυριακή ο Λεβαδειακός στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας απέναντι στον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν 2-0 με τους Γιακουμάκη στο 42΄ και Τόνι Σίλβα στο 47΄, για να μειώσει με πέναλτι ο Μαρκόφσκι στο 73΄.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο άρχισαν τις επισκέψεις τους στα καρέ του Κυριακίδη, ο οποίος τεικό είδε την εστία του να παραβιάζεται στο 42′.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ροντρίγκες δεν έδιωξε καλά, ο Γιακουμάκης έπιασε σουτ λίγο έξω από την περιοχή και η μπάλα κόντραρε, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Παναιτωλικού.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η επανάληψη για τους πράσινους αφού στο 47΄ έκαναν το 2-0. Ο Μάντζιος μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, και το συρτό σουτ που έκανε βρήκε στο αριστερό δοκάρι του Κυριακίδη με τον Τόνι Σίλβα να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και από κοντά να νικά τον εξουδετερωμένο γκολκίπερ.

Ο Παναιτωλικός ανέβασε την απόδοσή του αφού περνούσε ο χρόνος και έφτασε στη μείωση του σκορ στο 73΄ όταν ο Μαρκόφσκι προσπάθησε να βγει απέναντι από τον Ναμάσκο και ο Τζάκσον του έβαλε σώμα και ο διαιτητής θεώρησε ότι ήταν αντικανονικό το μαρκάρισμα, δείχνοντας παράλληλα και κίτρινη κάρτα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαρκόφσκι και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ναμάσκο, που έπεσε στην ίδια μεριά, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει το 2-1.

Μάλιστα οι Αγρινιώτες έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 84′ όταν σε κεφαλιά του Κούσα ύστερα από στημένη φάση η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ναμάσκο.

Λεβαδειακός (Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Μεντί, Μιλιάζες(93΄ Τριποτσέρης), Κουλιμπαλί, Μαχαίρας, Σίλβα, Μπελγκαζουανί(7΄ Ζεζίνιο-89΄ Καλτσάς), Γιακουμάκης, Μάντζιος.

Παναιτωλικός (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Κλέσιο, Κούσας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μάκος, Πάουλο, Ρότσα(56΄ Κουτρομάνος), Ουάρντα(68΄ Μαρκόφσκι), Τομανέ, Λεντέσμα(68΄ Οσμάν Φερεϊρα).

Διαφήμιση
Διαφήμιση