HomeΚΡΗΤΗΟι αγρότες στέλνουν το δικό τους μήνυμα…με συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τον ΟΓΑ

Οι αγρότες στέλνουν το δικό τους μήνυμα…με συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τον ΟΓΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το δικό τους μήνυμα θέλουν να στείλουν για άλλη μια φορά οι αγρότες του Ηρακλείου προς την Κυβέρνηση, μετά και την αναβολή του ταξιδιού του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου στην Κρήτη.

Οι αγρότες από αγροτικούς συλλόγους του Ηρακλείου πρόκειται να συγκεντρωθούν στις 10 το πρωί έξω από τα γραφεία του ΟΓΑ στο Ηράκλειο, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα αβάσταχτα φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα, που προωθεί το αρμόδιο υπουργείο για τον κλάδο τους.

Σύμφωνα με τους αγρότες, που ήδη βρίσκονται σε δυσμενή οικονομική κατάσταση, τα μέτρα αυτά θα αποτελέσουν την καταστροφή του αγροτικού κόσμου, καθώς δε θα μπορούν πλέον να ζήσουν τις οικογένειες τους.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν για τη σημερινή τους κινητοποίηση, επισημαίνουν:

»Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τελικά δε θα κατέβει στο Ηράκλειο, σύμφωνα με ανακοίνωση, σε προγραμματισμένη επίσκεψη για να διαφημίσει το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξη της κυβέρνησης, από το οποίο τίποτα δεν έχουν να περιμένουν οι μικρομεσαίοι και φτωχοί αγρότες.

Οι Αγροτικοί Σύλλογοι Αστερουσίων, Ηρακλείου, Αρχανών και Καζαντζάκη, καθώς και η Επιτροπή Αγώνα Αγροτών Αρκαλοχωρίου, που είχαμε αποφασίσει αγωνιστική «υποδοχή» του Υπουργού, με κατάθεση των αιτημάτων μας, θα πραγματοποιήσουμε κινητοποίηση διαμαρτυρίας στον ΟΓΑ, την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στις 10 πμ, ενάντια στα φορολογικά-αντιασφαλιστικά μέτρα που μας τσακίζουν, ενάντια στις αυξήσεις στις εισφορές που αποφάσισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ενάντια συνολικά στον αντιασφαλιστικό νόμο-λαιμητόμο, σε συντονισμό με την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Χανίων.

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΟΓΑ, ΠΕΜΠΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 10 πμ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ».

Διαφήμιση
Διαφήμιση