HomeΚΡΗΤΗΑσφαλτοστρώσεις και διαμορφώσεις δρόμων στη Ροδιά

Ασφαλτοστρώσεις και διαμορφώσεις δρόμων στη Ροδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις εργασίες ασφαλτόστρωσης και διαμόρφωσης δρόμων στη Ροδιά επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

Πρόκειται για εργασίες που πραγματοποιήθηκαν με στόχο την βελτίωση της πρόσβασης κατοίκων και επισκεπτών, καθώς και την αναβάθμιση του οδικού δικτύου της περιοχής, με χρηματοδότηση από ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, σε δηλώσεις του τόνισε: «Οι στοχευμένες παρεμβάσεις μας δεν σταματάνε, συνεχίζονται στους οικισμούς του Μαλεβιζίου, με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των κατοίκων, την υποστήριξη του πρωτογενούς τομέα της παραγωγής, αλλά και την βελτίωση του οδικού δικτύου της περιοχής μας.

Η Ροδιά, αυτός ο πανέμορφος οικισμός που αναπτύσσεται ως γνωστόν με ταχύτατους ρυθμούς, προσελκύει ολοένα και περισσότερους μόνιμους κατοίκους, αλλά και πολλούς επισκέπτες, χειμώνα καλοκαίρι. Στόχος μας ως Δημοτική Αρχή, είναι να ενισχύσουμε αυτή την προοπτική, να βελτιώσουμε όσο μπορούμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας και παρά τις πολλές και σημαντικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, δεν θα σταματήσουμε την προσπάθεια.

Θα ήθελα να συγχαρώ τον πρόεδρο του οικισμού Γ. Στρατάκη και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, καθώς και όλα τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας για το πολύ καλό αποτέλεσμα που κατάφεραν».

Τον Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη συνόδευε ο Αντιδήμαρχος Άρης Σαλούστρος και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ροδιάς Γιάννης Στρατάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση