HomeΚΟΣΜΟΣHΠΑ: Δικαστής «μαλάκωνε» τις ποινές με σεξουαλικά ανταλλάγματα

HΠΑ: Δικαστής «μαλάκωνε» τις ποινές με σεξουαλικά ανταλλάγματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε δίκη για απάτη και δωροδοκία παραπέμπεται πρώην δικαστής του Άρκανσο των ΗΠΑ, ο οποίος κατηγορείται ότι έδινε ελαφρύτερες ποινές σε άρρενες κατηγορούμενους με αντάλλαγμα γυμνές φωτογραφίες και σεξουαλικές πράξεις.

Ο Τζόζεφ Μπέκμαν παραιτήθηκε τον Μάιο καθώς δεκάδες άνδρες ισχυρίστηκαν ότι για να ικανοποιήσει τις σαδομαζοχιστικές του ορέξεις, τους πλήρωνε για να του επιτρέπουν να τους χτυπά στα… μαλακά και στη συνέχεια να φωτογραφίζει το ερεθισμένο δέρμα τους. Ο 70χρονος δικαστής δηλώνει αθώος, αλλά αντιμετωπίζει συνολικά 21 κατηγορίες, οι βαρύτερες απ’ τις οποίες επισύρουν ποινή εικοσαετούς κάθειρξης και πρόστιμο 250.000$.

«Μεταξύ των χειρότερων»

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο Μπέκμαν «χρησιμοποίησε τη θέση του ως δικαστής του Άρκανσο για να αποκομίσει προσωπικές υπηρεσίες, σεξουαλικές επαφές και την ευκαιρία να δει και να φωτογραφίσει σε επαίσχυντες στάσεις άτομα που εμφανίστηκαν ενώπιόν στο δικαστήριο για πλημμελήμματα με αντάλλαγμα την αθώωσή τους ή την επιβολή ελαφρύτερης ποινής.»

Τουλάχιστον ένα από τα φερόμενα ως θύματα του δικαστή ήταν μόλις 16 ετών, ενώ στον υπολογιστή του εντοπίστηκαν περισσότερες από 4.600 φωτογραφίες γυμνών ή ημίγυμνων ανδρών.

Ο επικεφαλής της αρμόδιας δικαστικής πειθαρχικής επιτροπής του Άρκανσο χαρακτήρισε τις κατηγορίες «μεταξύ των χειρότερων – αν όχι τις χειρότερες- για ανάρμοστη συμπεριφορά δικαστή στην ιστορία της αμερικανικής αυτής πολιτείας.

Πηγή: ABC, FOX News

Διαφήμιση
Διαφήμιση