HomeΚΡΗΤΗΕγκαινιάζεται η μονάδα του βιολογικού καθαρισμού στον Κρουσώνα

Εγκαινιάζεται η μονάδα του βιολογικού καθαρισμού στον Κρουσώνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η μονάδα του βιολογικού καθαρισμού που καλύπτει την περιοχή του Κρουσώνα, πρόκειται να εγκαινιαστεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι στον ομώνυμο οικισμό.

Τις προηγούμενες ημέρες εγκαινιάστηκε και ο βιολογικός καθαρισμός που καλύπτει το Κεραμούτσι και τη Μονή.

Πρόκειται για δύο σημαντικά έργα, συνολικού προϋπολογισμού μαζί με τα δίκτυά τους 3.960.000 ευρώ, που θα δώσουν οριστική λύση στη διάθεση των λυμάτων του οικισμού, αναβαθμίζοντας περιβαλλοντικά μεγάλες περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλους του Μαλεβιζίου και βελτιώνοντας αισθητά η ποιότητα ζωής και η καθημερινότητα των κατοίκων.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, σε δηλώσεις του έχει τονίσει: «Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, εγκαινιάζουμε δυο ακόμα μονάδες βιολογικού καθαρισμού που καλύπτουν τρεις σημαντικούς και πανέμορφους οικισμούς του Δήμου μας: Τον Κρουσώνα, το Κεραμούσι και την Μονή.

Τα οφέλη από την λειτουργία αυτών των μονάδων είναι πολλά και προφανή, τα βλέπουμε άλλωστε και από τις αντίστοιχες μονάδες που έχουμε κατασκευάσει και σε άλλους οικισμούς του Δήμου μας.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια, συνεχίζουμε τον αγώνα για την δημιουργία σημαντικών έργων υποδομών στον τόπο μας και παρά τις πολλές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, παραμένουμε συγκρατημένα αισιόδοξοι για το αύριο.

Θα ήθελα για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την αμέριστη υποστήριξή του στις προσπάθειες που καταβάλλουμε για την ανάπτυξη του τόπου μας, την κ. Μαρία Κασσωτάκη και όλα τα στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής για την άριστη συνεργασία μας, καθώς και όλα τα στελέχη, αιρετά και υπηρεσιακά, όπως και το σύνολο του προσωπικού της Δ.Ε.Υ.Α.Μ., για την πολύ καλή δουλειά που πραγματοποίησαν».

Διαφήμιση
Διαφήμιση