HomeΚΡΗΤΗΔιεκόπη η δίκη για την ένοπλη ληστεία στο Creta Maris…μετά τις καταθέσεις των αστυνομικών

Διεκόπη η δίκη για την ένοπλη ληστεία στο Creta Maris…μετά τις καταθέσεις των αστυνομικών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τις καταθέσεις των αστυνομικών συνεχίστηκε σήμερα η δίκη για την υπόθεση της ένοπλης ληστείας στο Creta Maris, αλλά και για άλλες ληστείες, με πρωταγωνιστές δύο κρητικούς και έναν αλλοδαπό τον Ιούνιο του 2015.

Ωστόσο η δίκη διεκόπη και πρόκειται να συνεχιστεί στις 31 Οκτωβρίου.

dikh lhsteias creta maris metra3

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισαν σήμερα, όπως και την προηγούμενη Δευτέρα, οπότε η δίκη είχε πάρει και πάλι αναβολή, ο 30χρονος Κρητικός με το πλούσιο βιογραφικό παραβατικότητας, ένας Αρμένιος, αλλά και μία Βουλγάρα.

Κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία, ακούστηκαν οι καταθέσεις των αστυνομικών, οι οποίοι περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια, την ώρα που δέχθηκαν τα πυρά των ληστών, όταν εκείνοι τους ζήτησαν να παραδοθούν.

Όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί, οι δύο Κρητικοί, ο 30χρονος κατηγορούμενος, αλλά και ο άλλος ντόπιος, ο οποίος εξακολουθεί μετά τον τραυματισμό του να βρίσκεται σε κώμα, ήταν εκείνοι που κρατούσαν τα καλάζνικοφ, ενώ ο Αρμένιος κρατούσε πιστόλι και κράτησε όμηρο τον υπάλληλο του ξενοδοχείου.

Ωστόσο αυτή η μαρτυρία έρχεται σε αντίθεση με την κατάθεση του υπαλλήλου του ξενοδοχείου, ο οποίος ανέφερε ότι κρατήθηκε όμηρος όχι από τον αλλοδαπό, αλλά από τον 30χρονο Κρητικό.

dikh lhsteias creta maris metra2

Υπενθυμίζεται ότι μόλις οι ληστές άρχισαν να πυροβολούν κατά των αστυνομικών, οι τελευταίοι ανταπόδωσαν, με αποτέλεσμα οι τρεις πιστολέρο να τραυματιστούν και τελικά να συλληφθούν.

Επίσης σήμερα εξετάστηκε και η υπόθεση της απόπειρας ληστείας του κοσμηματοπωλείου στην οδό Κονδυλάκη το Φεβρουάριο του 2015.

Διαφήμιση
Διαφήμιση