HomeΚΡΗΤΗΑπίστευτο τροχαίο στο κέντρο των Χανίων – ΙΧ εισέβαλε σε … κατάστημα

Απίστευτο τροχαίο στο κέντρο των Χανίων – ΙΧ εισέβαλε σε … κατάστημα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο κέντρο των Χανίων, με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες υλικές ζημιές σε δύο ΙΧ αυτοκίνητα αλλά και σε ένα … κατάστημα.

Μάλιστα, θεωρείται πως η ώρα που σημειώθηκε το περιστατικό υπήρξε σωτήρια, καθώς αν συνέβαινε σε ώρα αιχμής θα μπορούσαν να υπάρξουν τραυματισμοί ανυποψίαστων περαστικών ή και πελατών του καταστήματος.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός ενός ΙΧ αυτοκινήτου, τη στιγμή που κινούνταν στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, έχασε τον έλεγχο του οχήματος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο που βρισκόταν μπροστά από ένα κατάστημα.

troxaio xania2

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το ακινητοποιημένο όχημα … μετακινήθηκε και έπεσε πάνω στη βιτρίνα του καταστήματος καταστρέφοντας τη τζαμαρία.

Σύμφωνα με το parakritika.gr στο σημείο έσπευσε περιπολικό της Τροχαίας για να διερευνήσει τα αίτια του συμβάντος. Από τους αστυνομικούς ειδοποιήθηκε και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος που δεν μπορούσε να πιστέψει τη ζημιά που προκλήθηκε στην επιχείρησή του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση