HomeΣΠΟΡΑτρόμητος – Βέροια 1-0

Ατρόμητος – Βέροια 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ατρόμητος πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, καθώς επικράτησε 1-0 της Βέροιας στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Με το γκολ του Τόνσο οι Περιστεριώτες έφτασαν τους 7 βαθμούς και κέρδισαν πολλές θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε πριν συμπληρωθεί το ημίωρο και το γκολ έμελλε να του χαρίσει τη νίκη. Στο 26ο λεπτό ο Παπαδόπουλος τροφοδότησε τον Μάρτιν Τόνσο και ο Αργεντινός πέτυχε το πρώτο του γκολ με το «αστέρι».

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος είχαν ακόμα μία καλή φάση στο πρώτο μέρος με τον Βασιλείου να σουτάρει άουτ στο 32’.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν ισοφαρίσει, όταν στο 47΄ ο Μεληκιώτης βρέθηκε εντελώς αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή, αλλά η κεφαλιά του ήταν άστοχη.

Η Βέροια είχε την κατοχή της μπάλας στο υπόλοιπο της αναμέτρησης και περίμενε μία ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια, αλλά το σκορ παρέμενε στο 1-0. Μέχρι το τέλος τίποτα δεν άλλαξε και ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Γκολ: 26′ Τόνσο

Κίτρινες κάρτες:
Ούμπιντες, Φυτανίδης, Μπιτόλο – Χαροντάκης, Μπαλάφας, Καλί, Μαραγκός

Ατρόμητος:
Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Ούμπιντες, Κεϊτά (82′ Κοντοές), Βασιλείου, Τόνσο, Στόιτσεφ (60′ Μπάγκα), Παπαδόπουλος (64′ Λε Ταλέκ).

Bέροια:
Λόπες, Μαλόν, Καλί, Μαραγκός, Ναβαλόφσκι, Μπαλάφας, Άρτσε, Μεληκιώτης (69′ Βίτι), Σισίνιο (88′ Αντώνης), Χαροντάκης (61′ Βασιλαντωνόπουλος), Καπετάνος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση