HomeΣΠΟΡΑΟΧ-ΟΦΗ 0-1

ΑΟΧ-ΟΦΗ 0-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με γκολ του Χαντί στο 48′ ο ΟΦΗ αναδείχθηκε νικητής στο κρητικό φιλικό ντέρμπι στα Περβόλια με τον ΑΟΧανιά (0-1)και έδειξε ότι είναι έτοιμος να ξεκινήσει και τα επίσημα παιχνίδια.

Στο γήπεδο, που θα παίξει στην πρεμιέρα της Football league κόντρα στον Κισσαμικό, η ομάδα του Νίκου Νιόπλια, έχασε πέναλτι με τον Βουό στο 26′ (το κέρδισε και το εκτέλεσε ο ίδιος αλλά μπλόκαρε ο Αθανασίου το χλιαρό σουτ του Ιβοριανού επιθετικού), σε ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς φάσεις, που έληξε χωρίς τέρματα (0-0)

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι αλλαγές έδωσαν πνοή στον ΟΦΗ, ο οποίος πήρε κεφάλι στο 48′ με ωραίο σούτ του Χαντί, μετά απο ενέργεια του Μιλοσάβλιεφ, αλλά χρειάστηκε ο γκολκήπερ Δάφκος να αποκρούσει και αυτός το πέναλτι του Τσουκάνη στο 77′ (το κέρδισε ο Μάνιας απο τον Οστοιτς), για να μπορει ο ΟΦΗ να πάρει τη νίκη στα Χανιά, σε ένα φιλικό που ήταν δυνατό,ανταγωνιστικό και βοήθησε και τις δυο ομάδες, που ετοιμάζονται για την πρεμιέρα της Football league.

Ετσι ο ΟΦΗ, ολοκληρώνει όπως όλα δείχνουν τα φιλικά με νίκη για δεύτερη φορά επί του ΑΟΧανιά, τον οποίο είχε κερδίσει με 1-0 και στο Γεντί Κουλέ.

Διαιτητής: Tσαγκαράκης (Χανίων)

ΑΟΧανιά: Αθανασίου, Ζέρης,Ρούνιτς, Θεολόγου, Νικολόπουλος,Ηρακλής, Τσουκάνης, Σιάννης (52′ Αποστολόπουλος),Φουρλάνος, Λύρας (52′ Μάνιας), Σταματής.

ΟΦΗ: Δάφκος, Αντουκόρ (70′ Νάστος), Ράντι (46′ Μιλοσάβλιεφ), Μασάδο (70′ Βρεττός), Μίκιτς (46′ Οστοιτς), Βουό (70′ Ογκμποε), Βαλλιάνος, Κοιλιάρας (46′ Χαντί), Κομεσίδης (70′ Χίσι),Κώτσιος, Μπουρσέλης (46′ Μιλοσάβλιεφ).

Διαφήμιση
Διαφήμιση