HomeΚΟΣΜΟΣΣε καθοδική πορεία τα ποσοστά του Ντόναλντ Τραμπ στις δημοσκοπήσεις

Σε καθοδική πορεία τα ποσοστά του Ντόναλντ Τραμπ στις δημοσκοπήσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η αντίστροφη μέτρηση για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ έχει αρχίσει καθώς απομένει λιγότερο από μήνας για την ανάδειξη του νέου ενοίκου του Λευκού Οίκους και οι ένθερμοι υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ τον καλούν να συνεχίσει την προεκλογική του εκστρατεία ενώ οι προεκλογικές συγκεντρώσεις του εξελίσσονται σε συγκεντρώσεις εκδήλωσης ασυνήθιστων συναισθηματικών εκρήξεων.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, ο πυρήνας υποστήριξης των οπαδών του Τραμπ τον ενθαρρύνει να προχωρήσει, παρά τις αρνητικές εξελίξεις της τελευταίας εβδομάδας μετά τις αποκαλύψεις για πολλαπλές σεξουαλικές παρενοχλήσεις γυναικών, που πλήττουν την προσπάθειά του να διεκδικήσει το προεδρικό αξίωμα.

Καθώς πλησιάζουμε στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, ο Τραμπ έχει αναγκαστεί να λάβει αμυντική θέση, υπερασπιζόμενος τον εαυτό του, ενώ ταυτόχρονα επιτίθεται κατά των αμερικανικών ΜΜΕ για την κριτική στάση τους απέναντί του.

Τα ποσοστά που λαμβάνει στις δημοσκοπήσεις, ακολουθούν καθοδική πορεία έναντι της προεδρικής υποψηφίου των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον, ενώ οι καταγγελίες για απρεπή σεξιστική συμπεριφορά του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου κατά γυναικών πολλαπλασιάζονται.

Οι πολιτικοί αναλυτές στις ΗΠΑ εκτιμούν ότι αν η ροή των καταγγελιών εναντίον του, συνεχιστεί, τότε, θα πολλαπλασιαστεί η πίεση που δέχεται ένα ποσοστό 38-40% που τον υποστηρίζει σθεναρά, ενώ το ποσοστό προσέλευσης των ψηφοφόρων εκτιμάται ότι θα κρίνει το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση