HomeΚΡΗΤΗΤι είπαν οι αστυνομικοί του Λασιθίου στον Αρχηγό της ΕΛΑΣ

Τι είπαν οι αστυνομικοί του Λασιθίου στον Αρχηγό της ΕΛΑΣ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση είχαν το απόγευμα της Παρασκευής στο Αστυνομικό Μέγαρο Λασιθίου, ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου, Γιώργος Καρτσάκης Πέτρος Χρυσουλάκης.

Οι δύο συνδικαλιστές συναντήθηκαν με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Τσουβαλα και τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίας Τάξης κ. Δημήτριο Αναγνωστάκη, παρουσία του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Κρήτης, Υποστράτηγου κ. Ανδρέα Δασκαλάκη και του Αστυνομικού Διευθυντή Ταξίαρχου κ. Εμμανουήλ Πετάση.

Στη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της επερχόμενης αναδιάρθρωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών, και η έλλειψη αστυνομικού προσωπικού του Λασιθίου.

Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., όσον αφορά την αναδιάρθρωση ενημέρωσε τα μέλη της διοίκησης της ΕΑΣΥΛ  ότι στην Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου συγχωνεύεται το Α.Τ. Νεάπολης με το Α.Τ. Αγίου Νικολάου και το Τμήμα Τροχαίας Ιεράπετρας με το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας, ενώ συνεχίζει να υφίσταται το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας. Παράλληλα δήλωσε ότι θα ενισχυθούν άμεσα οι υπηρεσίες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα έλλειψης προσωπικού από τις επερχόμενες έκτακτες μεταθέσεις αλλά και από την επιστροφή των αποσπασμένων αστυνομικών στις οργανικές τους θέσεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση