HomeLife & StyleΗ πρώτη συνάντηση του Πιτ με τα παιδιά του μετά το διαζύγιο

Η πρώτη συνάντηση του Πιτ με τα παιδιά του μετά το διαζύγιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Μπραντ Πιτ ξέσπασε σε κλάματα, την πρώτη φορά που είδε τα παιδιά του, σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά από την απόφαση της Αντζελίνα Τζολί να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Η συνάντηση του ηθοποιού με τουλάχιστον δύο από τα έξι παιδιά του ζευγαριού έγινε υπό την επίβλεψη θεραπευτή και κράτησε σχεδόν μία ώρα. Σε αυτό το διάστημα είχε την ευκαιρία να παίξει μαζί τους, ενώ και τα παιδιά άρχισαν να κλαίνε κάποια στιγμή.

Η επίβλεψη του θεραπευτή διατάχθηκε από την αρμόδια υπηρεσία οικογενειακών ζητημάτων στο Λος Αντζελες, που κάνει έρευνα για τον Πιτ, έπειτα από τις καταγγελίες ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ και ότι επιτέθηκε στον 15χρονο γιο του Μάντοξ, κατά τη διάρκεια πτήσης ιδιωτικού αεροσκάφους, στις 14 Σεπτεμβρίου. Κάτι που ο ίδιος αρνείται.

Η επίσκεψη του Πιτ έγινε στις 8 Οκτωβρίου, στο σπίτι της οικογένειας στο Λος Αντζελες, στο οποίο βρισκόταν και η Τζολί, αλλά δεν μίλησε μαζί του. Σύμφωνα με το In Touch Weekly, όταν η Ζαχάρα και η Βιβιέν μπήκαν στο δωμάτιο, εκείνος δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί.

«Είχε δάκρυα στα μάτια του τα οποία προσπάθησε να συγκρατήσει, γιατί δεν ήθελε να αναστατώσει τα παιδιά», ανέφερε πηγή που επικαλείται το δημοσίευμα, ενώ και τα παιδιά δάκρυσαν τελικά.

Σύμφωνα με πηγές ξένων ΜΜΕ, ο Πιτ είναι απελπισμένος για να καταλήξει σε συμφωνία με την Τζολί, η οποία έχει την κηδεμονία των παιδιών αυτή τη στιγμή. Για αυτόν τον λόγο προσφέρθηκε να περνά από ελέγχους ναρκωτικών και αλκόλ, για να αποδείξει ότι δεν έχει πρόβλημα εθισμού. Το πρώτο τεστ βγήκε αρνητικό.

Φίλος του Πιτ δήλωσε στο περιοδικό US ότι ο Πιτ θα συνεργαστεί με κάθε τρόπο, προκειμένου να μπορεί να δει τα παιδιά του.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση