HomeΣΠΟΡΤι πρόκειται να δούμε στα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής της Superleague.

Τι πρόκειται να δούμε στα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής της Superleague.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

fasoylakisΤου Ευθύμη Φασουλάκη

 

Αυτό το τριήμερο , μετά την διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων , το πρωτάθλημα επιστρέφει με την 7η  (5η)  του στροφή. Με τις αποστάσεις στην βαθμολογία των ομάδων να είναι ελάχιστες , κάθε αναμέτρηση έχει την δικιά της σημασία , σε ένα ως τώρα συναρπαστικό πρωτάθλημα .

Για να δούμε συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής.

Παναιτωλικός-Κέρκυρα :  Στο Αγρίνιο , ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει την Κέρκυρα και για πρώτη φορά φέτος είναι το φαβορί για την νίκη . Οι Φαίακες , με εξαίρεση τη νίκη τους επί της ΑΕΛ , δεν έχουν δείξει καλό πρόσωπο ως τώρα και δύσκολα θα καταφέρουν να αποσπάσουν κάτι σε αυτόν τον αγώνα.

Πρόβλεψη : 1

 

Αστέρας Τρίπολης- Πλατανιάς : Δύο ομάδες με εντελώς αντίθετες πορείες αναμετρώνται το απόγευμα του Σαββάτου στην Τρίπολη . Ο Αστέρας με 4 ήττες στην σειρά , αντιμετωπίζει τον Πλατανιά που φιγουράρει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας . Η ομάδα της Τρίπολης που όπως φάνηκε και στην Λεωφόρο κάνει ένα νέο ξεκίνημα με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στον πάγκο , θέλει να πάρει τους πρώτους της βαθμούς . Όμως δεν είναι καθόλου εύκολο κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Παράσχου που έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο ως τώρα και έχει τη δυνατότητα να πάρει αποτέλεσμα.

Πρόβλεψη : 1Χ

 

Πανιώνιος – Ολυμπιακός :  Πολύ σπουδαία αναμέτρηση το βράδυ του Σαββάτου στη Νέα Σμύρνη.  Ο Πανιώνιος που με εξαίρεση την ήττα από την Βέροια , έχει μόνο νίκες ως τώρα , αντιμετωπίζει τον πρωταθλητή Ολυμπιακό  . Οι Πειραιώτες θα έχουν το νου τους και στην αναμέτρηση με την Αστάνα την Πέμπτη , θέλουν την νίκη για να μην μείνουν πίσω στο κυνήγι της πρώτης θέσης ,  αλλά αυτό δεν θα ναι καθόλου εύκολο . Ο Πανιώνιος ,αν οι 2 Ιρανοί του βρεθούν σε καλή μέρα , έχει τύχη σε αυτόν τον αγώνα και περιμένουμε μια συναρπαστική αναμέτρηση.

Πρόβλεψη : 1Χ2

Παναθηναϊκός – Ξάνθη :   Το πρόγραμμα της Κυριακής , ανοίγει με την αναμέτρηση του ΠΑΟ με την Ξάνθη στην Λεωφόρο στις 16:00 . Οι Πράσινοι με το νου τους στην κρισιμότατη αναμέτρηση της Λιέγης την Πέμπτη  , θα προσπαθήσουν  να καθαρίσουν το παιχνίδι όσο γρηγορότερα γίνεται για να ξεκουράσουν πολύτιμες μονάδες στην συνέχεια . Οι Ακρίτες ελπίζουν με εμφάνιση ανάλογη της Τούμπας μήπως και πάρουν κάποιο βαθμό , αλλά αυτό μοιάζει πολύ δύσκολο.

Πρόβλεψη : 1

 

Ατρόμητος – Βέροια :  Οι Περιστεριώτες , με τον Γιώργο Κορακάκη στον πάγκο τους δείχνουν ανεβασμένοι , και η αναμέτρηση με την Βέροια είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια νίκη σπουδαία από κάθε άποψη .  Η Βέροια  έρχεται ως αουτσάιντερ σε αυτό το παιχνίδι για νίκη τύπου Νέας Σμύρνης , αλλά δεν έχει πολλές πιθανότητες για κάτι τέτοιο.

Πρόβλεψη : 1

 

ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός :  Η ομάδα του Πετράκη , έχει την ευκαιρία να πάρει άλλη μια νίκη στο γήπεδο της και να συνεχίσει την ανοδική τροχιά που σημειώνει τις τελευταίες αγωνιστικές . Οι Βοιωτοί δεν έχουν δείξει την απαραίτητη ποιότητα για να πάρουν αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα σαν αυτή και  δύσκολα θα το κάνουν.

Πρόβλεψη : 1

 

ΠΑΟΚ – Ηρακλής : Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ,την Κυριακή , υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ . Η νίκη . Ο Δικέφαλος έχει μείνει πολύ πίσω στην βαθμολογία και δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες. Ούτε η αναμέτρηση με την Καραμπάγκ την Πέμπτη είναι σημαντικότερη από αυτόν τον αγώνα . Ο Γηραιός έχει δείξει μαχητικότητα αλλά εκτός απροόπτου θα υποταχθεί στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ.

Πρόβλεψη  : 1

 

ΑΕΛ- ΑΕΚ :  Το απόγευμα της Δευτέρας , το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής κλείνει με ένα σπουδαίο παιχνίδι . Στην Λάρισα , η ανεβασμένη ΑΕΛ , αντιμετωπίζει την ΑΕΚ που προέρχεται από το κακό αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει φαβορί σε αυτήν την αναμέτρηση καθώς η ΑΕΚ που είναι ποιοτικότερη ομάδα , πάει με κακή ψυχολογία και σε συνδυασμό με την καυτή έδρα της ΑΕΛ μπορεί να αλλάξει τους συσχετισμούς.

Πρόβλεψη : 1Χ2

 

Αυτά είναι τα παιχνίδια της 7ης  αγωνιστικής και μένει να δούμε αν το πρωτάθλημα συνεχίσει να είναι έτσι συναρπαστικό , ή κάποια ομάδα αρχίσει να ξεχωρίζει στην κορυφή και κάποια ή κάποιες να  μένουν πίσω στον πάτο της βαθμολογίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση