HomeΚΡΗΤΗΗ Κρήτη ελκυστικός προορισμός και για τους Γάλλους!

Η Κρήτη ελκυστικός προορισμός και για τους Γάλλους!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στους πέντε πιο ελκυστικούς προορισμούς για τους Γάλλους τουρίστες συγκαταλέγεται η Κρήτη, η οποία σε σύγκριση με το 2015 και το 2014 προσέλκυσε κατά 26,2% περισσότερους επισκέπτες από τη Γαλλία.

Σύμφωνα με στοιχεία που επικαλείται η γαλλική ιστοσελίδα pleinevie.fr από τα τέλη του Σεπτεμβρίου, η Ελλάδα και η ιδιαίτερα η Κρήτη αποτελούν μαζί με την Πορτογαλία τους πιο ελκυστικούς προορισμούς διακοπών στην νότια Ευρώπη για τους Γάλλους. Ειδικά για την Ελλάδα και την Κρήτη το δημοσίευμα αναφέρει:

«Παρά την οικονομική κρίση που ταλανίζει τη χώρα του Ομήρου, η Ελλάδα δεν έχει αλλάξει. Αρέσει στους Γάλλους και κάθε χρόνο θα την επισκέπτονται ολοένα και περισσότεροι. Το 2015, έκαναν εκεί τις διακοπές τους 737.000 Γάλλοι, δηλαδή 132.000 περισσότεροι από εκείνους που την επισκέφθηκαν το 2014, γεγονός που σημαίνει ότι σημειώθηκε μια αύξηση της τάξεως του 21,8%. Τα ποσοστά αυτά δεν συμπεριλαμβάνουν την Κρήτη, που προσελκύει ακόμη πιο πολλούς Γάλλους επισκέπτες.  Εκεί η αύξηση έφτασε το 26,2%».

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα το 2015 επισκέφθηκαν την Κρήτη 316.000 Γάλλοι τουρίστες, έναντι των 250.000 του 2014.

Όσο για το .. τρίπτυχο της επιτυχίας, τα στοιχεία που κάνουν το νησί αγαπημένο τουριστικό προορισμό των Γάλλων είναι ο πολιτισμός και η κουλτούρα του, οι παραλίες και ο ήλιος του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση