HomeΚΡΗΤΗΣυγχαρητήριο μήνυμα του Αντ. Ζερβού στον νέο Μητροπολίτη

Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντ. Ζερβού στον νέο Μητροπολίτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ.Αντώνης Ζερβός, απέστειλε το παρακάτω συγχαρητήριο μήνυμα,  στον Σεβασμιώτατο  Μητροπολίτη Ιεραπύτνης & Σητείας κ.κ. Κύριλλο Διαμαντάκη.

« Σεβασμιώτατε,

O Δήμος Αγίου Νικολάου,  σας απευθύνει τις εκ βαθέων προσρήσεις κι ευχές για την επάξια εκλογή και ανάδειξή σας εις το αξίωμα του Μητροπολίτου Ιεραπύντης & Σητείας.

Είμαστε βέβαιοι, ότι ο πνευματικός σας πλούτος, η λαμπρά και πολύπλευρη μόρφωσή σας, η ψυχική ευγένεια, η μεγάλη δράση, η μοναστική κι εκκλησιαστική σας εμπειρία και το έργο που έχετε επιτελέσει επί σειρά ετών, τόσο στην Ιερά Μητρόπολη, όσο και στην Ιερά Επαρχιακή Σύνοδο της Εκκκλησίας της Κρήτης- από την θέση του Αρχιγραμματέα- εγγυώνται μία απολύτως επιτυχημένη πορεία.

Η εκλογή σας , περιποιεί τιμή μεγίστη για το πρόσωπό σας, την Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Παναγίας Ακρωτηριανής και Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Τοπλού Σητείας, αλλά ταυτόχρονα τιμά τις  πόλεις της Ιεράπετρας και της Σητείας , όπου επί σειρά ετών διακονήσατε με αγάπη και πατρική στοργή!

Θεωρούμε, ότι η ψυχή του εκλιπόντος μακαριστού Ποιμενάρχη Μητροπολίτου κυρού Ευγενίου θα αγάλλεται στους ουρανούς, που ένα άξιο πνευματικό του παιδί αναδείχτηκε στα ύπατα της Εκκλησίας αξιώματα και μάλιστα Ιεράρχης της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας, την οποίαν τόσο πολύ αγάπησε.

Ευχόμαστε ολοψύχως την από θεού ενίσχυση και σκέπη για το σημαντικό έργο και την υψηλή αποστολή,  που αναλαμβάνεται.

Με σεβασμό και εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Αντώνης  Εμμ. Ζερβός»

Διαφήμιση
Διαφήμιση