HomeΚΡΗΤΗΟι κατσαρίδες έχουν κάνει φωλιές στην Κρήνη Μοροζίνι

Οι κατσαρίδες έχουν κάνει φωλιές στην Κρήνη Μοροζίνι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αίσθηση έχει προκαλέσει η έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών, ότι κατσαρίδες έχουν κάνει … αποικία στην Κρήνη Μοροζίνι, με αποτέλεσμα να προκαλείται μια ιδιαίτερα άσχημη εντύπωση σε επισκέπτες και πολίτες όταν βλέπουν τις κατσαριδο-οικογένειες να κάνουν τις βόλτες τους στο μνημείο.

Το θέμα θίγει με ανάρτησή της στο Facebook η γνωστή αρχαιολόγος και συγγραφέας Λιάνα Σταρίδα, η οποία επισημαίνει χαρακτηριστικά:

«Προς ΕΦΑ (Εφορεία Αρχαιοτήτων) και Δήμο Ηρακλείου:

Μου το είχαν πει πριν λίγο καιρό, μου το είπε και προχθές η αδελφή μου, το είδα κι εγώ με τα μάτια μου σήμερα στις 10:00 το βράδυ. Θέλω να πιστεύω ότι δεν το έχετε δει εσείς..γιατί ΑΝ το έχετε δει και δεν έχετε επέμβει, δεν έχετε ΚΑΜΙΑ δικαιολογία…μα ΚΑΜΙΑ!.

Πάνω στα λιθανάγλυφα της κρήνης Μοροζίνι, πάνω στα λιοντάρια, πάνω στους δαχτύλιους της κρήνης κάνουν παρέλαση μυριάδες τεράστιες κατσαρίδες. Κυριολεκτικά.

Ποτέ πριν δεν είχε παρατηρηθεί τέτοιο φαινόμενο.

Εσείς οι αρμόδιοι δεν μπορείτε να προγραμματίσετε μια απολύμανση;;;

Τόσο ακριβό, τόσο δύσκολο, τόσο τόσο τόσο τόσο είναι πια;;

Υ.Γ. Κρίμα…πολύ κρίμα που δεν κρατούσα φωτογραφική μηχανή και που το κινητό μου δεν είναι ξύπνιο. Δεν θα επαναλάβω το λάθος μου. Αύριο θα πάω με την φωτογραφική μου μηχανή».

Starida liontaria katsarides

Διαφήμιση
Διαφήμιση