HomeΣΠΟΡΜίχαελ Σκίμπε: «Ο Μήτρογλου είναι για να χτυπάει τα πέναλτι»

Μίχαελ Σκίμπε: «Ο Μήτρογλου είναι για να χτυπάει τα πέναλτι»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Μίχαελ Σκίμπε έμεινε ικανοποιημένος για τη νέα νίκη της Εθνικής και την εμφάνιση των παικτών του και τόνισε πως δεν θυμάται αν του έχει ξανατύχει να χτυπάνε δυο παίκτες μέσα σε δέκα λεπτά. Τι απάντησε για την φάση του δεύτερου γκολ.

O Mίχαελ Σκίμπε, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με την Εσθονία, στάθηκε στην εμφάνιση των παικτών του, έμεινε ικανοποιημένος για το «3 στα 3» και τόνισε πως δεν θυμάται αν του έχει τύχει ξανά να χτυπάνε δυο παίκτες μέσα σε δέκα λεπτά.

«Ούτε που θυμάμαι να έκανα ποτέ δυο αναγκαστικές αλλαγές ως προπονητής μέσα σε ένα δεκάλεπτο. Ο Κυριάκος έπρεπε να αλλάξει τρεις θέσεις μέσα σε δέκα λεπτά. Ο Παπαδόπουλος, ο Τοροσίδης που έβαλε το πρώτο γκολ, ο Καρνέζης με τις επεμβάσεις του, όλοι έπαιξαν καλά και χαίρομαι για τη νίκη», είπε αρχικά ο Σκίμπε σε ερώτηση για το γρήγορο γκολ και τις αναγκαστικές αλλαγές που σίγουρα άλλαξαν τον αρχικό σχεδιασμό του.

Για το ότι η Εθνική πάει με «3 στα 3» πριν την Βοσνία και το Βέλγιο: «Είναι σημαντικό είναι ότι έχουμε αυτά τα δυο ματς τώρα που έχουμε πάρει εννέα βαθμούς. Είναι φαβορί το Βέλγιο για την πρώτη θέση, ξέρουμε ότι είναι πολύ καλή ομάδα η Βοσνία και με αυτές τις δυο ομάδες  θα διεκδικήσουμε πρόκριση. Χαιρόμαστε που έχουμε 3 στα 3 πριν τα δυο αυτά ματς».

Για την φάση του φάουλ στο δεύτερο γκολ, είπε: «O Κώστας (σ.σ Μήτρογλου) είναι για να χτυπάει τα πέναλτι. Είναι καλό κάποιος ποδοσφαιριστής να παίρνει πρωτοβουλίες. Είπαμε να το κάνει ο Σταφυλίδης και χαίρομαι που πήραμε αυτή την απόφαση, διότι έκανε ωραία εκτέλεση και πήραμε πιο εύκολα τη νίκη».

Διαφήμιση
Διαφήμιση