HomeΣΠΟΡΈχασε τον έλεγχο της Ένωσης Β’ Εθνικής ο Σφακιανάκης

Έχασε τον έλεγχο της Ένωσης Β’ Εθνικής ο Σφακιανάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η «αντιπολίτευση» κέρδισε στην ψηφοφορία για τους εκπροσώπους στην Εκλογική Επιτροπή της ΕΠΟ * Εκτεθειμένος ο πρόεδρος της διοργανώτριας * Επιβεβαιώνονται όσοι τον χρεώνουν σε δύο…

Επί Σπύρου Καλογιάννη οι συσχετισμοί στο συμβούλιο της Ένωσης Β’ Εθνικής ως προς τις παρατάξεις της ΕΠΟ στις επικείμενες εκλογές ήταν 2-1 υπέρ της διοίκησης, τώρα όμως, άλλαξαν…

sfakianakisΟ Στέλιος Σφακιανάκης κατάφερε μέσα σε μισό καλοκαίρι να κάνει την ανατροπή υπέρ της «αντιπολίτευσης» με 1-2!

Κάτι που αποτυπώθηκε με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο στο Δ.Σ. της Δευτέρας (10/10) αναφορικά με τους εκπροσώπους της διοργανώτριας της δεύτερης κατηγορίας για τη γ.σ. της Ομοσπονδίας στις 14 Οκτωβρίου για την ανάδειξη Εκλογικής Επιτροπής.

Η «αντιπολίτευση» νίκησε καθαρά εκλέγοντας δύο εκπροσώπους, αφού τόσο ο Λεωνίδας Λεουτσάκος του Αχαρναϊκού όσο και ο Αντώνης Λεβεντογιάννης του Απόλλωνα Σμύρνης μετράνε ως ψήφοι στην παράταξη των… αυτοαποκαλούμενων «εξυγιαντών».

Μάλιστα ο πρώτος πήρε 18 ψήφους και ο δεύτερος 10, ενώ ο τρίτος υποψήφιος ήταν ο Αντώνης Ρέλλας του Παναιγιάλειου με 8, ο οποίος είναι με την παράταξη Ελευθεριάδη στην ΕΠΟ. Ο τελευταίος, ωστόσο, διεσώθη αφού πηγαίνει ως αντίκλητος του Σφακιανάκη. Μάλιστα ο πρόεδρος της Ένωσης Β’ Εθνικής τον όρισε μετά το σχεδόν συντριπτικό αποτέλεσμα υπέρ της «αντιπολίτευσης»!

Ωστόσο, είναι σαφές πια ότι ο Σφακιανάκης έχασε τον έλεγχο της Ένωσης του, εφόσον θεωρήσουμε ότι ανέλαβε το θώκο εμφανιζόμενος ως… αντίθετος των «εξυγιαντών».

Ταυτόχρονα, όμως, ο Χανιώτης παράγοντας και πρώην γενικός γραμματέας Αθλητισμού είναι εκτεθειμένος, δίνοντας δικαιώματα σε όσους υποστηρίζουν ότι στην πραγματικότητα κινείται σε… δύο βάρκες (πάρτε παράδειγμα την συμμετοχή του στις προτάσεις Βίκτωρα Μητρόπουλου – την οποία δεν αρνήθηκε με δημόσια τοποθέτηση του)…

Θα έχει και συνέχεια, ωστόσο, αυτή η υπόθεση και θα την παρακολουθήσουμε με μεγάλο ενδιαφέρον για να σας μεταφέρουμε τα παντα!

Διαφήμιση
Διαφήμιση