HomeΣΠΟΡΣυνεχίζει τις υψηλές πτήσεις ο Ατσαλένιος

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις ο Ατσαλένιος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Κρητικοί νίκησαν με 2-0 την Προοδευτική και έπιασαν τον Εργοτέλη στη βαθμολογίαΚρητική υπόθεση είναι προς το παρόν η κορυφή στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, αφού ύστερα από πέντε αγωνιστικές οι ομάδες του νησιού τα πηγαίνουν εξαιρετικά…
Ο Ερμής Ζωνιανών βρίσκεται στην πρώτη θέση, ο Εργοτέλης έπεσε στη δεύτερη με την ήττα του και εκεί τον έπιασε ο Ατσαλένιος, ο οποίος την Κυριακή (9/10) κέρδισε με 2-0 την Προοδευτική.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, πιο ουσιαστικοί, είχαν αλλαγές στην ενδεκάδα τους και τελικά το τρίποντο ήρθε. Απείλησαν για πρώτη φορά μόλις στο 10′ με τον Καρβελά, ενώ άνοιξαν το σκορ στο 13′, όταν ο Ρουμπάκης εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το λάθος του Κουσουρή.
Ο ΠΑΟ συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας και απειλήθηκε για πρώτη φορά από τον Μανιδάκη στο 22′. Η επόμενη καλή στιγμή των φιλοξενούμενων, όμως, ήρθε στο 56′ όταν ο Μανιδάκης πλάσαρε πάνω στον Ματαλιωτάκη.
Οι γηπεδούχοι πιέστηκαν για ένα χρονικό διάστημα, αλλά στη συνέχεια βρήκαν τα πατήματά τους και τελικά κλείδωσαν τη νίκη κάνοντας στο 71′ το 2-0. Στα επόμενα λεπτά η Προοδευτική δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και έτσι γνώρισε άλλη μία ήττα. Έμεινε έτσι στον πάτο της βαθμολογίας και είναι η μόνη ομάδα που έως τώρα δεν έχει ούτε έναν βαθμό.
ΠΟΑ (Β. Κρασανάκης): Ματαλιωτάκης, Καρβελάς (66’ Παπαδομιχελάκης), Ρουμπάκης, Αραβιάκης, Πετράκης, Σταθόγλου (60’ Χαρίτος), Βρεττός, Χατζηανδρέου, Αμπντουραχμάνι, Μπουτσάκης (83’ Πετράς), Τριανταφύλλου.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Π. Αδράλας): Μπατίκος, Κουσούρης, Μύρκος, Ζίζηλας, Αριανούτσος, Μπελέρης, Γκαϊδατζής (61΄Ζιελέκου), Πέττας (46’ Χατζησάββας), Μπεσού (46’ Καλαϊτζίδης), Πέππας, Μανιδάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση