HomeΚΡΗΤΗΤα σκυλιά που έτρεξαν στον Ημιμαραθώνιο, το … ανέβασμα στο βάθρο και η ιστορία τους

Τα σκυλιά που έτρεξαν στον Ημιμαραθώνιο, το … ανέβασμα στο βάθρο και η ιστορία τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια ιστορία διαφορετική και ευαίσθητη περιλάμβανε το Δελτίο Τύπου που απέστειλαν οι διοργανωτές του 2ου Ημιμαραθωνίου Κρήτης. Πιο συγκεκριμένα στην επίσημη ενημέρωση της διοργάνωσης επισημαίνεται χαρακτηριστικά:

«Ενόψει του Ημιμαραθωνίου Κρήτης , πριν αρκετούς μήνες πολλοί άνθρωποι από το Αρκαλοχώρι άρχισαν να τρέχουν , το ραντεβού τους ήταν σχεδόν κάθε μέρα στις 6 το πρωί στο κέντρο του Αρκαλοχωρίου.

Από τις πρώτες μέρες 2 αδέσποτα σκυλιά τους ακολουθούσαν και τους έκαναν παρέα κατά την διάρκεια της προπόνησης . Όσα χιλιόμετρα κι αν έκαναν, είτε 5 είτε 10 είτε 15.

hmimarathonios adespota3

Τα 2 σκυλιά πιστά στο ραντεβού τους κάθε μέρα.

2 Οκτωβρίου 2016

Η ημέρα του αγώνα έφτασε και τα 2 σκυλιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν, δεν θα μπορούσαν να αφήσουν τους φίλους τους χωρίς παρέα. Ξεκίνησαν με τους δρομείς των 21 χιλιομέτρων και έκαναν όλη τη διαδρομή. Πολλοί δρομείς τους συνάντησαν.

Φτάνοντας στον τερματισμό ο ένας,  κάθισε και κοιτούσε τους δρομείς που τερμάτιζαν .. Τερμάτισε αυτός και περίμενε τους φίλους του.

Κατά την διάρκεια των απονομών το ίδιο σκυλί ανέβηκε στο βάθρο των νικητών μόνο του , κερδίζοντας επάξια το χειροκρότημα και το θαυμασμό των διοργανωτών, των δρομέων και του κοινού.

Τα σκυλιά αυτά δεν  είναι πια αδέσποτα , είναι μέλη της οικογένειας των δρομέων του Αρκαλοχωρίου».

hmimarathonios adspota

Διαφήμιση
Διαφήμιση