HomeΣΠΟΡΙκανοποίηση Σκίμπε και σιγουριά για βελτίωση

Ικανοποίηση Σκίμπε και σιγουριά για βελτίωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Αρκετά ευχαριστημένος ο Μίκαελ Σκίμπε που αναφέρθηκε στην εικόνα της Ελλάδας με Κύπρο, το ματς με Εσθονία και τον τραυματισμό Τζαβέλλα.
Ο Γερμανός τεχνικός είπε για:
Τον αγώνα με Κύπρο και το πρόβλημα με Τζαβέλλα: Χαίρομαι ιδιαίτερα που κερδίσαμε το πρώτο εντός έδρας ματς με 2-0 με  την Κύπρο. Ήταν το δύσκολο ματς που περιμέναμε με μία καλή ομάδα. Η αλήθεια είναι πως στο σύνολο βάλαμε δύο ωραία γκολ και είχαμε καλές ευκαιρίες. Αυτό που μου αρέσει ιδιαίτερα στην ομάδα είναι πως ακόμα και όταν δεν παίζουμε καλά δείχνουμε πάθος και ένταση για τη νίκη. Αυτό πους μας στεναχωρεί είναι ότι χτύπησε ο Τζαβέλλας στο γόνατο και θα μας λείψει σίγουρα με Εσθονία. Εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά. Να γυρίσει γρήγορα με ΠΑΟΚ και να τον έχουμε μαζί μας με τη Βοσνία τον Νοέμβριο.
Το πόσο σημαντικό είναι να πάει η Ελλάδα νικηφόρα μέχρι τον αγώνα με Βέλγιο: Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς στην Εσθονια. Είναι στόχος μας οι 3 πόντοι. Κάθε ματς πρέπει πρώτα να παιχθεί. Να δείξουμε βελτίωση και να κερδίσουμε, όπως σήμερα. Πρέπει να δείξουμε όλοι μας μία ψυχραιμία στην ομάδα. Είχαμε 2 άσχημα χρόνια πριν. Οπότε ψυχραιμία και ηρεμία.
Το ότι η Εθνική δεν είχε τόσο καλή εικόνα απόψε: Σίγουρα η ανάπτυξη δεν ήταν τόσο καλή σήμερα και δεν κερδίσαμε και τις μπάλες που έπρεπε. Στο κέντρο του γηπέδου έπρεπε να αμυνθούμε πιο ψηλά. Πιστεύω πως γρήγορα μπορούμε την βελτίωση για να κάνουμε το καλό ματς με Εσθονία. Δεν περιμένουμε πάντα να πηγαίνουμε προς τα πάνω. Υπάρχουν και κάποια εμπόδια. Αυτό που μου κάνει θετική εντύπωση είναι το αθλητικό κομμάτι και η δύναμή μας και το πάθος. Οι στόπερ μας κάνουν άμυνα παγκόσμιας κλάσης και δίνουν στήριγμα σε όλη την ομάδα.
Το ότι στην επανάληψη δεν είχε καλό πρόσωπο η Ελλάδα: Δεν είδα καμία πτώση στο β’ μέρος. Παίξαμε πιο καλά και πιο ήρεμα. Απλά στο α’ με την πρώτη ευκαιρία βάλαμε γκολ. Στην επανάληψη δεν τα καταφέραμε. Η αντίπαλος έκανε σέντρες από το πλάι αλλά καθαρές φάσεις είχε μόνο δύο. Αλλά συμφωνώ πως δεν ήταν το καλύτερό μας ματς.
Το εάν έχει ‘θέμα’ με τρεξίματα η ομάδα και τον τρόπο επιθέσεων: Δεν νομίζω ότι έχουμε πρόβλημα φυσικής κατάστασης. Το στιλ με τις αντεπιθέσεις που παίξαμε δεν ήταν σωστό. Πηγαίναμε με μία μπαλιά σε έναν παίκτη μόνο του και δεν ακολουθούσαν οι άλλοι. Με μία μπάλα με 25 – 30 μέτρα μπροστά αφήνεις πίσω τους παίκτες.
Το κατά πόσον θα κληθεί άλλος στη θέση του Τζαβέλλα: Έχουμε τον Χολέμπας και τον Σταφυλίδη. Δεν θα καλέσουμε άλλον τώρα.
Διαφήμιση
Διαφήμιση