HomeΚΡΗΤΗΑλλάζει ημερομηνία διοργάνωσης η έκθεση Expo Creta στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης

Αλλάζει ημερομηνία διοργάνωσης η έκθεση Expo Creta στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για τις 20-23 Οκτωβρίου Έκθεση Expo Creta στο Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Alpfa Expo.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, για την εταιρεία “μια διοργάνωση χαρακτηρίζεται άριστη όταν έχει πραγματοποιήσει απόλυτα τους στόχους συμμετοχής & προβολής των εκθετών.

Κατά την προσέγγιση των επιχειρήσεων για τη συμμετοχή στην Expo Creta, η ομάδα μας παρατήρησε ότι το ενδιαφέρον της αγοράς της Κρήτης για τον τουρισμό και την εστίαση είναι αρκετά μεγάλο. Η Alfa Expo με βάση τον προγραμματισμό του 2016 θα πραγματοποιήσει στην Κρήτη μία διοργάνωση. Μετά από αιτήματα των επιχειρήσεων και μεγάλου μέρους του τομέα του τουρισμού & της εστίασης για μια εξειδικευμένη διοργάνωση, η Alfa Expo πρόκειται να πραγματοποιήσει Έκθεση με θέμα τον Ξενοδοχειακό & Επαγγελματικό Εξοπλισμό σε συνδυασμό με την Κατοικία – Δόμηση από τις 2 έως τις 4 Δεκεμβρίου 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες Ηρακλείου”.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν δωρεάν σεμινάρια, παράλληλες εκδηλώσεις & B2B συναντήσεις με επαγγελματίες ξενοδόχους , με στόχο την ενίσχυση της εμπορικής δραστηριότητας των κλάδων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση