HomeΣΠΟΡΗ Stoiximan.gr κεντρικός χορηγός τη φανέλας του ΟΦΗ!

Η Stoiximan.gr κεντρικός χορηγός τη φανέλας του ΟΦΗ!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

img_3595 Η μεγάλη στοιχηματική εταιρεία Stoiximan.gr θα είναι ο χορηγός της φανέλας του ΟΦΗ στην αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Η συνεργασια με την Stoiximan.gr παρουσιάστηκε στην εκδήλωση της παρουσίασης του ΟΦΗ, που έγινε την Πέμπτη (6/10) στο «Τalos Plaza».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Πολεμαρχάκης, έκανε τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας του ΟΦΗ, μαζί με τονΔιευθυντή Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Stoiximan, Πάνο Κωνσταντόπουλο, ο οποίος βρέθηκε στην εκδήλωση για αυτό το σκοπό.

stoiximannΗ συmφωνία του ΟΦΗ με την Stoiximan.gr ήταν μια υπόθεση για την οποία κινήθηκε προσωπικά ο προεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Πολεμαρχάκης, ο οποίος πάντως ευχαρίστησε για την συμβολή που είχε στην επότευξη της συμφωνία τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ, πρώην δήμαρχο Ηρακλείου και πρώην υπουργό αθλητισμού Γιάννη Κουράκη, o oποίος ήταν και «παρών» στην εκδήλωση.

Οπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΟΦΗ «ένας πολύ καλός φίλος ο κ. Κουράκης, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται εδώ μαζί μας με βοήθησε πολύ σε αυτή τη συμφωνία και τον ευχαριστώ«. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο οποίος αποφεύγει τα μεγάλα λόγια, υπογράμμισε ότι «ξεκινάμε την προσπάθεια για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που πρέπει να βρίσκεται».

Για την χορηγία με τη Stoiximan.gr τόνισε ότι « o ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι. Αυτές οι μεγάλες χορηγίες είναι για μας θείο δώρο».

Οσο για την φετινή χρονιά, ανέφερε πως «μας περιμένει πολυ δουλειά για να ανέβουμε κατηγορία».

img_3596Με τη σειρά του ο εκπρόσωπος της Stoiximan.gr Πάνος Κωσταντόπουλος, ανέφερε πως

«Η ιστορία του ΟΦΗ και ο λαός του , και κυρίως ότι δεν ξεχνάει τους ανθρώπους του, ήταν οι βασικοί λόγοι που μας έκαναν να κλείσουμε την συμφωνία με τον ΟΦΗ. Η χορηγία είναι για δύο χρόνια και πιστεύω να κρατήσει περισσότερο. Σαν εταιρία στηρίζουμε Ολυμπιονίκες και Εθνικές ομάδες και προσπαθούμε να στηρίξουμε και τον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 έκανε τα αποκαλυπτήρια των νέων εμφανίσεων του ΟΦΗ μαζί με τον κ. Κωνσταντόπουλο με την βασική φανέλα του ΟΦΗ με την μαύρη με την κάθετη ρίγα να κερδίζει το μεγαλύτερο χειροκρότημα.

Υπάρχει ακόμη μια μαύρη (προπόνησης), μια άσπρη και μια πορτοκαλί, την οποία θα φοράει ο ΟΦΗ μόνο στην περίπτωση, που ο αντίπαλος έχει τα ίδια χρώματα με την κρητική ομάδα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση