HomeΣΠΟΡH επίσημη παρουσίαση της ομάδας του ΟΦΗ

H επίσημη παρουσίαση της ομάδας του ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Τalos Plaza έγινε…ασπρόμαυρο το βράδυ της Πέμπτης (6/10) στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας του ΟΦΗ για το 2016-17.

O OΦΗ θα αγωνιστεί στην Football league και το «μήνυμα» του στόχου τη ανόδου στην μεγάλη κατηγορία, ήταν «ηχηρό» απο τον κόσμο της ομάδας, που γέμισε ασφυκτικά το μεγάλο εμπορικό κέντρο του Ηρακλείου, σε μια εκδήλωση που τα ειχε όλα.

Πολύ κόσμο, παλμό, τραγούδι για τον ΟΦΗ, βεγγαλικά στην παρουσίαση της φετινής ομάδας, αλλά και την παρουσίαση της νέας φανέλας της ΝΙΚΕ με την μαύρη κάθετη ρίγα, που έχει αγαπηθεί απο τον κόσμο πριν ακόμη φορεθεί απο τους παίκτες του ΟΦΗ σε επίσημο παιχνίδι!

Στην πετυχημένη εκδήλωση ο ΟΦΗ παρουσίασε και τον μεγάλο του χορηγό, που θα είναι η εταιρεία Stoiximan.gr.

Ακόμη, έγινε η παρουσίαση του χορηγικού προγράμματος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, αλλά και των εισιτηρίων διαρκείας.

Στην παρουσίαση του προπονητικού επιτελείου ο Νίκος Νιόπλιας χειροκροτήθηκε δυνατά απο τους φιλάθλους, καθώς θα είναι και φέτο ο τιμονιέρης του ΟΦΗ και εκείνος που θα τον οδηγήσει και τη νέα περίοδο στην Football league.

Συνεργάτες του θα είναι και φέτος ο Θανάσης Κολιτσιδάκς (βοηθός), ο Νίκος Κουνδουράκης (γυμναστής) και ο Κωστας Παγανιάς (προπονητής τερματοφύλακων).

Ενώ ο Σταύρος Λαμπράκης έχει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή.

Οι παίκτες του ΟΦΗ και το τεχνικό επιτελείο στην παρουσίαση, συνοδευόταν απο παιδιά της ακαδημίας του ΟΦΗ, σε μια όμορφη εικόνα.

Ενώ το φινάλε της βραδιάς ήταν εντυπωσιακό με βεγγαλικά στον ουρανό του Ηρακλείου, αλλά και το συγκρότημα του Γιώργου Γλυκοκόκαλου να παίζει το αγαπημένο τραγούδι των φιλάθλων του ΟΦΗ «90 χρόνια ασπρόμαυρης ζωής».

Σε εκείνο το σημείο το Τalos Plaza έγινε…Γεντί Κουλέ και το τραγούδι των φιλάθλων της ομάδας, προς τους παίκτες ήταν το καλύτερο εφαλτήριο για να ξεκινήσουν δυνατά την φετινή χρονιά στην Football league, όπου ο στόχος όλων είναι η επιστροφή της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία.

Η εκδήλωση έκλεισε με πολύ ενθουσιασμό και τους παίκτες του ΟΦΗ να γίνονται …ανάρπαστοι απο τους μικρούς φίλους της ομάδας, για να υπογράψουν  αυτόγραφα (τα είχε μοιράσει έγκαιρα η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 σε μια ακόμη καλή πρωτοβουλία), να φωτογραφηθούν μαζί τους και να «ταράξουν» το Facebook με φωτογραφίες απο την εκδήλωση!

Να σημειωθεί ότι στην επίσημη παρουσίαση του ΟΦΗ για το 2016-17, παρόντες ήταν όλες η ομάδες υποδομής ομοιόμορφα ντυμένες, η ομάδα Κ19 του ΟΦΗ, ο ΟΦΗ’94, τα παιδιά της ακαδημίας ποδοσφαίρου, αλλά και η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ, που «ομόρφυνε» την εκδήλωση.

Ενα είναι βέβαιο. Η καρδιά του ΟΦΗ χτύπσε πολύ δυνατά το βράδυ της Πέμπτης και απο το Ηράκλειο, «έφυγε» ένα πολύ ισχυρό μήνυμα, ότι ο ΟΦΗ, έχει επιστρέψει και είναι έτοιμος να πάρει αυτό που δικαιούται την φετινή χρονιά, με βάση αυτό που επιτάσει η ιστορία του και η μεγάλη του δυναμική…img_3595talosgentikouleimg_3596img_3594img_3591

Διαφήμιση
Διαφήμιση