HomeCity GuideΔύο σπουδαίοι κωμικοί στο Θέατρο Τεχνόπολις

Δύο σπουδαίοι κωμικοί στο Θέατρο Τεχνόπολις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο σπουδαίοι κωμικοί, ο Alistair Barrie και ο Γιώργος Χατζηπαύλου ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο μετά την επιτυχία των περσινών εμφανίσεών τους στην Αθήνα.

Ο Alistair Barrie είναι ένας από τους κορυφαίους Άγγλους κωμικούς και μέλος του θρυλικού Comedy Store. Τον λατρέψαμε στις παραστάσεις που έγιναν, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για το Stand up for U της UNICEF. Η εγγλέζικη προφορά του είναι τόσο καθαρή που παρακολουθείς αβίαστα και χωρίς κανένα πρόβλημα τα όσα καταμαρτυρά για την αγγλική κοινωνία, όλα όσα σχολιάζει για τη σχέση Ελλήνων και Άγγλων και το πόσο υπέροχα διαφορετική είναι η χώρα μας για έναν ξένο. Ένας πραγματικά σπουδαίος κωμικός με διακρίσεις σε διεθνή φεστιβάλ (η πρόσφατη σόλο παράστασή του No more stage 3 έγινε sold out όπου κι αν παρουσιάστηκε στον κόσμο, μεταξύ άλλων και στην Αθήνα).

standupcomedy3

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου, έρχεται με τη νέα του παράσταση, με τίτλο, Σχεδόν σαράντα. Νέα κείμενα, νέες ιδέες και ανανεωμένη θεματολογία. Αναλύει όλα τα στάδια στη ζωή ενός άντρα αλλά και τη σχέση του με το άλλο φύλο, τη σημερινή εποχή και όλα τα παράξενα που βλέπουμε και βιώνουμε γύρω μας. Μετά τις sold out εμφανίσεις του, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς στο Ίδρυμα Κακογιάννη, αποτελεί εγγύηση πως το βράδυ σας θα είναι αξέχαστο. Είναι ένας από τους πρωτοπόρους κωμικούς του χώρου με σημαντικές διακρίσεις αλλά κι εκείνος που στέγασε μόνιμα παραστάσεις stand up comedy σε θεατρικές σκηνές. Μεταξύ άλλων δημιούργησε τον πρώτο και μεγαλύτερο φιλανθρωπικό θεσμό κωμωδίας στην Ελλάδα, το Stand up for U.

Οι δύο κωμικοί συνεργάστηκαν πέρυσι σε 4 παραστάσεις που έγιναν αμέσως sold out και παρουσιάστηκαν στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Έτσι με μεγάλη χαρά αποφάσισαν να συνεργαστούν ξανά σε μία περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και μάλιστα, σε κάποιες πόλεις, για παραπάνω από μία παραστάσεις.

standup comedy

Το δίδυμο των σπουδαίων κωμικών θα συναντήσει το κοινό του Ηρακλείου στις 13 Οκτωβρίου 2016 στο Θέατρο Τεχνόπολις.

Γενική Είσοδος 10€

Φοιτητικό – Ανέργων – Παιδικό 8€

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

Ώρα έναρξης 21:30

Σημεία προπώλησης από Παρασκευή 06 Οκτωβρίου

– Πολυχώρος Τεχνόπολις

Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου 116 Αμμουδάρα

– Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης

Οδός 1821 αρ. 10 Κέντρο

– Πολυτεχνείο Καφέ , Οδός Ψαρομιλίγκων 8 Κέντρο

Πληροφορίες – τηλ. Κρατήσεων 2810823813

standupcomedy2

Διαφήμιση
Διαφήμιση