HomeΚΡΗΤΗΚόβουν ένα – ένα τα πλοκάμια της οικογενειακής επιχείρησης διακίνησης… κοκαΐνης – Μία ακόμα σύλληψη, έπονται κι άλλες

Κόβουν ένα – ένα τα πλοκάμια της οικογενειακής επιχείρησης διακίνησης… κοκαΐνης – Μία ακόμα σύλληψη, έπονται κι άλλες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα – ένα κόβονται τα πλοκάμια της επιχείρησης που είχε στήσει οικογένεια στο Λαράνι του δήμου Γόρτυνας με διακίνηση κοκαΐνης.

Οι αστυνομικές αρχές μόλις προχώρησαν στην σύλληψη της οικογένειας (του 42χρονου «εγκέφαλου», της 37χρονης συζύγου του, του 15χρονου γιου τους και του 78χρονου παππού) για τα 4.818 γραμμάρια κοκαΐνης που βρήκαν σε χωράφι που διατηρούσε η οικογένεια ξεκίνησαν τις έρευνες για να εντοπίσουν και όλους όσοι εμπλέκονται στο συγκεκριμένο κύκλωμα.

Οι πληροφορίες του cretapost αναφέρουν πως μόλις χθες έγιναν μία ακόμα σύλληψη ενός 38χρονου από τις Μοίρες που φαίνεται να ήταν ένας από τους πελάτες – συνεργάτες της οικογένειας.

Η σύλληψη έγινε μετά από ένταλμα που εκδόθηκε και πλέον ο 38χρονος απολογείται στον ανακριτή.

DSCN8397

Οι τηλεφωνικές συνομιλίες και οι… βραχίωνες του κυκλώματος

Στα χέρια της η αστυνομία έχει όλες τις τηλεφωνικές συνομιλίες από τα κινητά αλλά και το σταθερό της οικογένειας των… διακινητών.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost, οι συνομιλίες αυτές έχουν ήδη «δείξει» αρκετούς εμπλεκόμενους ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένονται να γίνουν κι άλλες συλλήψεις.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η συγκεκριμένη οικογένεια φαίνεται πως δεν είχε τους πελάτες – χρήστες που αγόραζαν 5 ή και 10 γραμμάρια κοκαΐνης.

Αντίθετα, είχε πελάτες – συνεργάτες που αγόραζαν από 100 γραμμάρια κοκαΐνης και πάνω με τις αστυνομικές πηγές να τους χαρακτηρίζουν «βραχίωνες του κυκλώματος».

DSCN8411

Συμπληρωματική κατάθεση

Αξίζει να σημειωθεί, όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, πως η 37χρονη σύζυγος πέρασε σήμερα το κατώφλι του ανακριτή προκειμένου να προχωρήσει σε συμπληρωματική απολογία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση