HomeΚΡΗΤΗΗ Κρήτη συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα μεγάλου ταξιδιωτικού πράκτορα για το 2017

Η Κρήτη συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα μεγάλου ταξιδιωτικού πράκτορα για το 2017

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με δική του αεροπορική εταιρεία, την Azur Air, ξεκινά τη δραστηριότητά του στη γερμανική αγορά ο νεοσύστατος ταξιδιωτικός πράκτορας Anex Tour.

Σύμφωνα με το tornosnews.gr, ο τουρκικής ιδιοκτησίας Anex Tour έχει ήδη πολύχρονη παρουσία στη ρωσικη αγορά, με 2 εκατομμύρια εξερχόμενους πελάτες το χρόνο, εκ των οποίων το 1/3 πηγαίνει στην Τουρκία.

Τώρα, επιθυμεί να επαναλάβει αυτήν την επιτυχία του στη Γερμανία, έχοντας μια έμπειρη ομάδα διαχείρισης, με πρώην στελέχη σε μεγάλους τουρ οπερείτορ της Γερμανίας, ευρύ χαρτοφυλάκιο και δικές του πτήσεις.

Σύμφωνα με όσα είπε στο Fvw o διευθύνων σύμβουλος του Anex Tour στη Γερμανία Serhat Koçkar, o αρχικός προγραμματισμός για το καλοκαίρι του 2017 περιλαμβάνει διακοπές στην Ισπανία, την Ελλάδα (Κρήτη), τη Βουλγαρία, την Κροατία, τη Δομινικανή Δημοκρατία και την Κούβα. Η Ταϊλάνδη, η Γκόα, η Αίγυπτος και το Ντουμπάι θα προστεθούν για το χειμώνα 2017/18.H Azur Air θα ξεκινήσει πτήσεις τσάρτερ τον Απρίλιο από το Βερολίνο, το Ντίσελντορφ και το Μόναχο σε διάφορες μεσογειακούς προορισμούς.

«Είμαστε ο πρώτος τουρκο-ρωσικός ταξιδιωτικός πράκτορας που επιχειρεί να εισέλθει στη γερμανική αγορά», δήλωσε ο Serhat Koçkar,, υπογραμμίζοντας την αισιοδοξία του για επιτυχή πορεία, καθώς όπος είπε, «είμαστε μια καλά οργανωμένη και οικονομικά υγιής ομάδα», με χαρτοφυλάκιο ποιοτικών ξενοδοχείων και άλλων τουριστικών προϊόντων.

Ο Serhat Koçkar αρνήθηκε να αποκαλύψει πόσα θα επενδυθούν στη γερμανική αγορά, λέγοντας μόνο ότι η Γερμανία είναι η μεγαλύτερη ταξιδιωτική αγορά της Ευρώπης και γι αυό ο Anex Tour θέλει να είναι παρών για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση