HomeΚΡΗΤΗΕυχαριστίες για όσους βοήθησαν στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης

Ευχαριστίες για όσους βοήθησαν στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις δικές τους ευχαριστίες εκφράζουν οι διοργανωτές για εκείνους που βοήθησαν στην οργάνωση και διεξαγωγή του Ημιμαραθωνίου Κρήτης.

Σε ανακοίνωση τους αναφέρουν :

“Μετά την ολοκλήρωση του 2ου Ημιμαραθωνίου Κρήτης η οργανωτική επιτροπή θέλει να ευχαριστήσει τους αθλητές και τις αθλήτριες που ταξίδευσαν από κάθε γωνιά της Ελλάδος και από 21 διαφορετικές χώρες, για να έρθουν να τρέξουν στην περιοχή μας.

Τους Ολυμπιονίκες Μανόλη Στεφανουδάκη, Αθανασία Τσουμελέκα και Κατερίνα Θάνου καθώς και πρωταθλητές στο στίβο αθλητές της Εθνικής Ελλάδος, Σοφία Ρήγα, Ειρήνη Βασιλείου, ?ννα Βασιλείου, Λυκούργο Τσάκωνα. Ευχόμαστε σε όλους καλή αγωνιστική δράση και τους περιμένουμε ξανά στον 3ο Ημιμαραθώνιο Κρήτης, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017.

Ευχαριστούμε επίσης τους αφανείς ήρωες του αγώνα, τους 200 και πλέον εθελοντές που εργάστηκαν με την ψυχή τους για να μπορέσουμε όλοι μαζί να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ακόμα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους κατοίκους του Αρκαλοχωρίου και των τοπικών διαμερισμάτων, Χουμερίου, Γαλατά, Βόνης και Θραψανού, οι οποίοι με το ζεστό χειροκρότημα τους και την ευγενή κρητική φιλοξενία τους ενθάρρυναν την προσπάθεια των αθλητών.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους τους φορείς και πιο συγκεκριμένα ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Μινώα Πεδιάδος , την Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου Καστελλίου και Βιάννου τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Μινώα Πεδιάδος, το Επιμελητήριο Ηρακλείου , καθώς και τους 5 Πολιτιστικούς Συλλόγους Χουμερίου, Γαλατά, Βόνης, Θραψανού και Αρκαλοχωρίου, για την άριστη συνεργασία και για την συμβολή τους στην συνδιοργάνωση του αγώνα.

Ευχαριστούμε τα Αστυνομικά Τμήματα Αρκαλοχωρίου και Καστελλίου, τους Ραδιοερασιτέχνες Κρήτης αλλά και το τμήμα Σαμαρειτών Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, για την σημαντική συμβολή τους στην ασφαλή διοργάνωση του αγώνα.

Ειδική μνεία στους ιατρούς , Χρονακη Αντωνη (ιατρος), Πατερακης Νικόλαο (πνευμονολόγος), Αποστολακης Γεώργιο (καρδιολόγος), Δρακουτος Ευαγγελος (ορθοπεδικός), Γαρεφαλακης Μαρινος (φυσικοθεραπευτής), Μπαστακης Εμμανουήλ (ρευματολόγος) οι οποίοι προσέφεραν ανιδιοτελώς τις πολύτιμες υπηρεσίες τους συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επιτυχημένη ολοκλήρωση του αγώνα.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς και τους χορηγούς επικοινωνίας, που παρά τις δυσκολίες της εποχής βοήθησαν καθοριστικά στην πραγματοποίηση του αγώνα”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση