HomeLife & StyleH Aντζελίνα Τζολί και τα παιδιά της ξεκίνησαν ψυχοθεραπεία για το διαζύγιο

H Aντζελίνα Τζολί και τα παιδιά της ξεκίνησαν ψυχοθεραπεία για το διαζύγιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το σοκαριστικό διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί από τον Μπραντ Πητ, το οποίο ξεκίνησε πριν από δύο εβδομάδες, άφησε ολόκληρη την οικογένεια με τραύματα.

Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό People, η 41χρονη ηθοποιός και τα έξι παιδιά της ξεκίνησαν ψυχοθεραπεία για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν το διαζύγιο.

Μια πηγή ανέφερε στο περιοδικό ότι «η Αντζελίνα παραμένει δυνατή» για το καλό των παιδιών της, αλλά ότι «πρόκειται σίγουρα για μια τραυματική κατάσταση».

Η Αντζελίνα απομάκρυνε την οικογένειά της και μένει με τα παιδιά της σε χλιδάτη βίλα στο Μαλιμπού, όπου μπορούν να περνούν τον καιρό τους βλέποντας ταινίες και να παίζουν στην πισίνα.

Και καθώς τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα στις διαπραγματεύσεις για το διαζύγιο, η Αντζελίνα θέλει να διατηρήσει τα πράγματα όσο γίνεται πιο φυσιολογικά για τα παιδιά Maddox, 15 ετών, Pax, 12 ετών, Zahara, 11 ετών, Shiloh, 10 ετών , και τα 8χρονα δίδυμα Vivienne και Knox.

Στο σπίτι του Μαλιμπού, μόνο ο αδελφός της ηθοποιού, James Haven και επίλεκτοι φίλοι έχουν πρόσβαση.

«Μένουν στην ενοικιασμένη βίλα τους επί μέρες. Είναι πολύ δύσκολο για όλους τους. Ηταν συνηθισμένοι σε περισσότερες δραστηριότητες και μεγαλύτερη διασκέδαση, οπότε είναι δύσκολο να μένουν απλά στο σπίτι», είπε πηγή στο περιοδικό.

Και πρόσθεσε: «Τα μικρότερα παιδιά δεν καταλαβαίνουν τι ακριβώς συμβαίνει».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση