HomeLife & Style«Δουλειά εκ των έσω» η ληστεία της Καρντάσιαν λέει ο πρώην σωματοφύλακάς της

«Δουλειά εκ των έσω» η ληστεία της Καρντάσιαν λέει ο πρώην σωματοφύλακάς της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον Μάιο ο σωματοφύλακας της Κιμ Καρντάσιαν Steve Stanulis απολύθηκε από τον Κάνιε Γουέστ ο οποίος τον κατηγόρησε πως φλέρταρε τη γυναίκα του. Ο 42χρονος πρώην σωματοφύλακας της τηλεπερσόνας μίλησε σε τηλεοπτικό δίκτυο για τη ληστεία σε βάρος της λέγοντας πως ίσως ήταν «κάρμα».

Στη συνέντευξή του ο Stanulis ρωτήθηκε αν πιστεύει πως θα μπορούσε να είχε αποτρέψει τη ληστεία αν ακόμα εργαζόταν για τους Καρντάσιαν- Γουεστ και απάντησε: «Δεν ξέρω αν θα είχα καταφέρει να εξουδετερώσω πέντε άτομα με όπλα, μπορεί να ήταν απλώς το κάρμα που σου επιστρέφει».

Ανέφερε επίσης πως ο Κάνιε δεν ήταν και ο καλύτερος εργοδότης και πως τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του Κιμ δεν σέβονταν ιδιαίτερα το προσωπικό της ασφάλειάς τους και υποστήριξε πως ίσως αυτή η έλλειψη σεβασμού να τους κόστισε.

somatofylakas kardashian

«Ήταν κάτι που θα συνέβαινε, δεν σέβονταν τη σημασία της ασφάλειας, όταν δούλευα με τον Κάνιε έφευγε μόνος του με ένα ταξί και με άφηνε να πάρω άλλο ταξί μόνος μου, με εξόργιζε γιατί δεν έκανα τη δουλειά μου όσο καλά θα μπορούσα», περιέγραψε, «όταν έβγαινε για δείπνο εγώ καθόμουν σε άλλο τραπέζι και δεν μου προσέφερε ούτε ένα ποτήρι νερό».

Σύμφωνα με τον ίδιο η ληστεία ήταν «100% δουλειά εκ των έσω» με δεδομένο πόσο καλά εκτελέστηκε από τους δράστες.

«Πήγαν σε ένα προστατευμένο μέρος, με προστατευμένες εισόδους, ήξεραν ακριβώς πού να πάνε, πού να βρουν τα κοσμήματα», πρόσθεσε, «η ασφάλεια έλειπε με τις αδελφές της και η Κιμ έδειχνε όλα τα κοσμήματά της στο Snapchat. Ήταν ιδανικές συνθήκες για να την κλέψουν».

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση