HomeΣΠΟΡΒασίλης Βαλλιάνος : «Εχουν πάθος και κίνητρο για την άνοδο οι παίκτες του ΟΦΗ»

Βασίλης Βαλλιάνος : «Εχουν πάθος και κίνητρο για την άνοδο οι παίκτες του ΟΦΗ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για τη σκληρή δουλειά που κάνουν καθημερινά στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, αλλά και για το ισχυρό κίνητρο που έχουν οι παίκτες του ΟΦΗ, για να πετύχουν και επαναφέρουν τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ, μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας ofi1925.gr ο Βασίλης Βαλλιάνος.

Ο 28χρονος αριστερός μπακ-χάφ του ΟΦΗ, ο οποίος δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, ανέφερε ότι «το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα βελτιώνεται, απο παιχνίδι σε παιχνίδι. Γίνεται σκληρή δουλειά στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και αυτό πρέπει να το ξέρουν όλοι. Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ δουλεύουμε καθημερινά πάρα πολύ για να τα καταφέρουμε».

Για το πιο σημαντικό στοιχείο του φετινού ο ΟΦΗ, ο Βαλλιάνος επισημαίνει πως «το πάθος που έχουν όλα τα παιδιά για την διάκριση, είναι το στοιχείο, το οποίο για μένα είναι το πιο σημαντικό. Ολα τα παιδιά έχουν τεράστιο κίνητρο για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα και να ανέβει κατηγορία».

Για το γεγονός ότι το πρωτάθλημα της Football league καθυστερεί να ξεκινήσει, ο ίδιος θεωρεί ότι «είναι κακό ότι δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα, αλλά απο την άλλη, δενόμαστε σαν ομάδα, όλο και πιο πολύ, γιατί είναι πολλά τα νέα πρόσωπα».

Ενώ για τα πολλά φιλικά που έχει δώσει ο ΟΦΗ, επισημαίνει πως «σίγουρα είναι κάτι που δεν το περιμέναμε. Ομως πρέπει να ανταπεξέλθουμε και να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα, όταν έρθει αυτό. Είμαι σίγουρος για αυτό, γιατί δουλεύουμε πολύ. Θα είμαστε πανέτοιμοι».

Για την δική του παρουσία, επισημαίνει πως «είμαι καλά, είμαι υγιής. Είμαι πάντα στην διάθεση του προπονητή, να δωσω το 100%. Εγώ αυτό που έχω να κάνω, είναι να είμαι ετοιμοπόλεμος. Για μένα, σημασία έχει να κερδιζει η ομάδα».

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Βαλλιάνο

Ο Βασίλης Βαλλιάνος, ήρθε στον ΟΦΗ αυτό το καλοκαίρι. Τα τελευταία  δυο χρόνια αγωνίστηκε στην Α’ Κύπρου, όπου είχε 60 συμμετοχές με την Ενωση Παραλιμνίου. Εχει συνεργαστεί  ξανά στο παρελθόν με το Νίκο Νιόπλια, καθώς ήταν μέλος της Εθνικής U-19, όταν σε αυτήν ήταν προπονητής ο σημερινός προπονητής του ΟΦΗ.

Ο Βασίλης Βαλλιάνος γεννήθηκε στις 11/9/1988 στο Αγρίνιο. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Κ20 της ΑΕΚ. Επαιξε ακόμη στην Παναχαική (Β’ και Γ’ Εθνική), στην Σεν Πάουλι και την Λούμπεν (Γερμανία), τον ΑΟΧανιά (Football league) και την Ενωση Παραλιμνίου στην Κύπρο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση