HomeΚΡΗΤΗΠαρ’ ολίγον τραγωδία: IX έπεσε πάνω σε δύο αδελφάκια!

Παρ’ ολίγον τραγωδία: IX έπεσε πάνω σε δύο αδελφάκια!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από θαύμα γλίτωσαν δύο αδελφάκια, ηλικίας 4 και 2 ετών αντίστοιχα, τα οποία μπροστά στα μάτια των εμβρόντητων γονιών τους, είδαν να έρχεται καταπάνω τους ένα ΙΧ αυτοκίνητο, τη στιγμή που βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο!

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα, όταν η τετραμελής οικογένεια, οι δύο γονείς και τα δύο παιδάκια, ένα κοριτσάκι 4 ετών και ένα αγοράκι 2 ετών είχαν μεταβεί στο αεροδρόμιο, για μια πολύ συνηθισμένη βόλτα στους Ηρακλειώτες. Προκειμένου, δηλαδή, να παρατηρούν τα αεροσκάφη που απογειώνονται και προσγειώνονται.

Η οικογένεια βρισκόταν στα κιγκλιδώματα του αερολιμένα, πάνω στο πεζοδρόμιο, παρακολουθώντας με ενδιαφέρον την κίνηση στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» όταν ξαφνικά, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ανέβηκε πάνω στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να χτυπήσει τα δύο παιδιά, ευτυχώς ελαφρά.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τα αδέλφια στο ΠΑΓΝΗ για προληπτικούς λόγους, καθώς η κατάσταση της υγείας τους δεν ενέπνεε καμία ανησυχία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση