HomeLife & StyleΧωρίς τα πανάκριβα κοσμήματά της έφυγε από το Παρίσι η Κιμ Καρντάσιαν

Χωρίς τα πανάκριβα κοσμήματά της έφυγε από το Παρίσι η Κιμ Καρντάσιαν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σώα, αλλά χωρίς τα πανάκριβα κοσμήματά της, η αμερικανίδα σταρ του τηλεριάλιτι Κιμ Καρντάσιαν, η οποία έπεσε θύμα ληστείας τη νύχτα στην πολυτελή κατοικία όπου διέμενε στο Παρίσι, αναχώρησε σήμερα το πρωί από τη Γαλλία, μετά την κατάθεσή της στην αστυνομία.

«Αναχώρησε από το αεροδρόμιο του Μπουρζέ με ιδιωτικό τζετ», ανακοινώθηκε χωρίς να διευκρινιστεί ο προορισμός της συζύγου του Κένι Γουέστ. Η 35χρονη Καρντάσιαν, που ήταν στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας, «είναι πράγματι πολύ αναστατωμένη αλλά σώα», διευκρίνισε η εκπρόσωπός της.

kardashian2

Μεσούσης της Εβδομάδας Μόδας που πραγματοποιείται στο Παρίσι, ένοπλοι μεταμφιεσμένοι σε αστυνομικούς και με καλυμμένα τα πρόσωπα εισέβαλαν την περασμένη νύχτα στο δωμάτιο της Καρντάσιαν και έκλεψαν κοσμήματα αξίας τουλάχιστον 9 εκατομμυρίων ευρώ. Οι δράστες έβαλα το πιστόλι στον κρόταφο της Αμερικανίδας, την έδεσαν και την έκλεισαν στην τουαλέτα.

Η λεία είναι ένα δακτυλίδι αξίας 4 εκατομμυρίων και μια κασετίνα που περιείχε κοσμήματα αξίας 5 εκατομμυρίων ευρώ και δύο τηλέφωνα, σύμφωνα με αστυνομική πηγή.

Η ληστεία εκτυλίχθηκε γύρω στις 02:30 (τοπική ώρα, 03:30 ώρα Ελλάδας) σε συγκρότημα πολυτελών διαμερισμάτων στην κοσμοπολίτικη συνοικία της Μαντλέν, στο Παρίσι. Οι ληστές, πέντε συνολικά, με την απειλή περιστρόφου ακινητοποίησαν τον νυχτοφύλακα και δύο μεταξύ αυτών εισχώρησαν στο διαμέρισμα της Καρντάσιαν.

Το διακριτικό πολυτελές κτίριο πίσω από την εκκλησία της Μαντλέν έχει αρκετές μυστικές εισόδους και ενοίκους κυρίως αστέρες του κινηματογράφου και του πενταγράμμου που πληρώνουν έως 15.000 ευρώ τη βραδιά. Μπροστά από την βαριά κόκκινη πόρτα της κατοικίας όπου σημειώθηκε η επίθεση, η οποία παραμένει κλειστή, συγκεντρώθηκαν το πρωί πολλοί δημοσιογράφοι και μερικοί περίεργοι. «Μόνο σταρ είναι εκεί μέσα. Ο Κένι Γουέστ, ο Τζέι Ζι, η Κιμ Καρντάσιαν είναι μέσα εδώ και μια εβδομάδα, την βλέπω να πηγαινοέρχεται», δήλωσε ένας σερβιτόρος γειτονικού καφέ.

kardashian3

Στη Νέα Υόρκη, ο σύζυγός της Κένι Γουέστ είχε ήδη αρχίσει να τραγουδά στο φεστιβάλ The Meadows στο Κουίνς όταν φώναξε στο κοινό: «Λυπάμαι, η συναυλία τελείωσε λόγω ενός έκτακτου οικογενειακού προβλήματος» πριν εξαφανιστεί από τη σκηνή.

Η αστυνομία του Παρισιού ανακοίνωσε ότι γίνονται τα πάντα για τη σύλληψη των δραστών, οι οποίοι επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτες και τράπηκαν σε φυγή.

Η επίθεση κατά της Καρντάσιαν είναι μια ακόμη άσχημη είδηση για τον γαλλικό τουριστικό τομέα που ήδη πλήττεται λόγω του κινδύνου της τρομοκρατίας.

«Φαίνεται ότι την είχαν δεμένη μέσα στη μπανιέρα», είπε η Βαλερί, μια περαστική που έπαιρνε φωτογραφίες από το σημείο αυτό πριν πάει στη δουλειά της.

Χθες, η Καρντάσιαν η οποία είναι «θαμώνας» της εβδομάδας μόδας του Παρισιού, ήταν στην πρώτη σειρά για το ντεφιλέ του οίκου Balenciaga. Η fashionista, η οποία δεν διστάζει να αποκαλύπτει τις πληθωρικές γραμμές της, παραβρέθηκε επίσης στην επίδειξη του οίκου Givenchy φορώντας ένα λευκό δαντελωτό νυχτικό.

Σύμφωνα με τον λογαριασμό της στο Instagram, που έχει 84 εκατομμύρια ακόλουθους, η Καρντάσιαν έφθασε στο Παρίσι πριν από μερικές ημέρες. Η χυμώδης μελαχρινή αναρτούσε φωτογραφίες της στις οποίες πόζαρε φορώντας σέξι ή εκκεντρικά ρούχα.

Επίθεση με φιλί στα οπίσθια

Την περασμένη Τετάρτη, είχε πλησιάσει την Καρντάσιαν στο Παρίσι ο Βιτάλι Σεντιούκ, ένας Ουκρανός πρώην δημοσιογράφος γνωστός για τις επιθέσεις του σε σταρ δημόσια. Βίντεο τον δείχνει την ώρα που προσπαθεί να φιλήσει τα οπίσθια της σταρ.

Η ηγερία του τηλεριάλιτι, που αποκαλύφθηκε από τη σειρά «Η απίστευτη οικογένεια Καρντάσιαν», και ο ράπερ Κένι Γουέστ είναι ένα από τα πιο προβεβλημένα από τα μέσα ενημέρωσης ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Τον Μάιο του 2014, γιόρτασαν τον γάμο τους με κάθε μεγαλοπρέπεια στην Ευρώπη, όπου είχαν οργανώσει πριβέ γιορτή στον πύργο των Βερσαλλιών, κοντά στο Παρίσι, πριν μεταφέρουν τους καλεσμένους τους με ιδιωτικά τζετ μέχρι την Φλωρεντία. Έχουν δύο παιδιά: ένα κορίτσι και ένα αγόρι.

Το περιοδικό Time είχε συμπεριλάβει το 2015 την Κιμ Καρντάσιαν και τον Κένι Γουέστ ανάμεσα στις 100 προσωπικότητες με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως. Τότε είχαν και οι δυο περιουσία ύψους περίπου 60 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ωστόσο φέτος, ο Κένι Γουέστ αποκάλυψε ότι έχει χρέη 53 εκατομμυρίων δολαρίων και ζήτησε από τους πολλούς θαυμαστές του να εγγραφούν στη μουσική ιστοσελίδα Tidal για να τον βοηθήσουν να δίνει τις «ωραίες ιδέες του στον κόσμο».

Η Καρντάσιαν ήταν στο Παρίσι με την μητέρα της Κρις Τζένερ και τις αδελφές της, Κένταλ Τζένερ και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, για να παρακολουθήσουν την εβδομάδα μόδας.

Η ληστεία έκανε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να πάρουν φωτιά, με πολλούς χρήστες να εκφράζουν δυσπιστία για το τελευταίο αυτό περιστατικό που συγκλόνισε την Κιμ, της οποίας η ζωή προβάλλεται συνεχώς στην οθόνη και στο Διαδίκτυο.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση