HomeΚΡΗΤΗΤο Make a Wish ενημερώνει τους νέους εθελοντές

Το Make a Wish ενημερώνει τους νέους εθελοντές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση για την ενημέρωση νέων εθελοντών πραγματοποιεί μεθαύριο Τετάρτη στις 6 το απόγευμα το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στην αίθουσα «Μούσες» στο Ξενοδοχείο Capsis Astoria, κάνοντας και εκτενή αναφορά στο πρόγραμμα χορηγιών του Οργανισμού.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), είναι ένας διεθνής, φιλανθρωπικός, μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που σκοπός του είναι να πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών, από 3 έως 18 ετών, με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα.

Από το 1996 που ξεκίνησε τη δράση του το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στη χώρα μας, έχει εκπληρώσει αναρίθμητες παιδικές Ευχές, χάρη στην ανεκτίμητη βοήθεια των εθελοντών του.

Οι εθελοντές αποτελούν την κινητήριο δύναμη του Οργανισμού μας. Με τη δουλειά, την ευαισθησία και την προσήλωση που τους διακρίνει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) καταφέρνει να υλοποιεί ακόμα και τα πιο απίστευτα παιδικά όνειρα και να χαρίζει χαμόγελα σε παιδιά με σοβαρές ασθένειες.

Για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο 2109637660, εσωτ. 104, την κυρία Κατερίνα Ζαγοράκη καθώς και στο 6977370432 την κυρία Πόπη Τζανάκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση