HomeΣΠΟΡΓ. Χατζηνικολάου: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Γ. Χατζηνικολάου: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ικανοποιημένος τόσο από τη νίκη της ομάδας του, όσο και απο τη γενική της εμφάνιση παρουσιάσθηκε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο προπονητής του Εργοτέλη Γιάννης Χατζηνικολάου.

Αρχικά στις δηλώσεις του ο Γιάννης Χατζηνικολάου επεσήμανε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μας και για τη νίκη που πήραν, αλλά και για την καλή αγωνιστική παρουσία που παρουσίασαν. Στο ποδόσφαιρο κάποιες φορές μπορεί να παίζεις καλά και να μην κερδίζεις, όπως συνέβαινε στο πρώτο ημίχρονο, όπου είχαμε φάσεις, κάναμε πολλές ευκαιρίες, αλλά όχι το γκολ και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έρθει άγχος στη συνέχεια.

Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα στο οποίο όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές, Θα υπάρχουν και ματς που δεν θα είμαστε καλοί αλλά θα κερδίζουμε, αλλά θα συμβαίνει και το αντίστροφο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Πρέπει να το αφήσουμε τώρα πίσω μας αυτό το παιχνίδι, πήραμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και πάμε για τη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό που είναι επίσης ανταγωνιστής για το πρωτάθλημα. Να ξεκουραστούμε και να πάμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Καλή συνέχεια και στην Τριγλία και την προσπάθεια που κάνει».

Ερωτηθείς για το σύστημα με το οποίο παρέταξε την ομάδα του, απάντησε: «Το έχουμε ξαναδοκιμάσει, είναι κάποιοι σχηματισμοί που έχουμε δοκιμάσει στις προπονήσεις και το κάναμε για λόγους τακτικής, για να έχουμε την πίεση μέσα στην αντίπαλη περιοχή, όπως και έγινε».

Ενώ για το αν θα μπορεί να υπολογίζει στους Λεάλ και Καλέ στον αγώνα με τον Ιωνικό, ήταν ξεκάθαρος: «Ο Καλέ απο όσο με έχουν ενημερώσει οι γιατροί θα μπει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων μέσα στην εβδομάδα και θα είναι μαζί μας, αντίθετα δεν θα ρισκάρουμε τον Λεάλ, ακόμα και αν είναι έτοιμος».

Διαφήμιση
Διαφήμιση