HomeΣΠΟΡΓιώργος Παράσχος: Ευτυχώς δεν στοίχησε το λάθος

Γιώργος Παράσχος: Ευτυχώς δεν στοίχησε το λάθος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά τη λευκή ισοπαλία με τον Παναιτωλικό, ο τεχνικός του Πλατανιά,  ανέφερε: «Σήμερα πιστεύω ότι χάσαμε δύο βαθμούς παρόλο που νομίζω ότι τους αξίζαμε, αν και κάναμε κάποια λαθάκια τα οποία μπορούσαν να μας στοιχήσουν και να χάσουμε το παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο, ο οποίος έπαιξε πάρα πολύ κλειστά και ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο.

Εκεί είχαμε μια πάρα πολύ μεγάλη υπεροχή, δυστυχώς όμως διαπιστώσαμε ότι αν και πλαγιοκοπούμε τον αντίπαλο πάρα πολλές φορές, δεν είναι σωστή η τελική μας πάσα. Ούτε τις κατάλληλες θέσεις μπορούσαμε να πάρουμε, αλλά δεν μπορούσαν και οι παίκτες οι οποίοι πλαγιοκοπούσαν την αντίπαλη εστία, να βρουν τους συμπαίκτες τους.

Από εκεί και πέρα, όσο περνούσε ο χρόνος και στο δεύτερο ημίχρονο που ο Παναιτωλικός ανοίχτηκε κάπως, δυστυχώς, όσο περνούσε ο χρόνος, τα νεύρα μας ήταν λίγο περισσότερο από το κανονικό και είχαμε λάθος επιλογές και ευτυχώς δεν μας στοίχησε το λάθος που κάναμε, να χάσουμε το παιχνίδι στο 90′.

Όλα τα παιχνίδια είναι πάρα πολύ δύσκολα, οι ομάδες είναι πάρα πολύ δυνατές, όπως ο Παναιτωλικός σήμερα, με πολύ ψηλά παιδιά, με δυνατές μονομαχίες και έτσι φτάσαμε σε αυτό το 0-0.

Η ζωή συνεχίζεται. Από εκεί και πέρα έχουμε το επόμενο παιχνίδι, παρόλο που έχουμε και τη διακοπή, για να μπορέσουμε αυτές τις δύο εβδομάδες, τα λάθη τα οποία κάνουμε, να τα περιορίσουμε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση