HomeΣΠΟΡΝίκη στις καθυστερήσεις ο Ερμής Ζωνιανών

Νίκη στις καθυστερήσεις ο Ερμής Ζωνιανών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επικράτησε 1-0 στην έδρα της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ

Ο Ερμής Ζωνιανών πήρε τη νίκη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, καθώς επικράτησε 1-0 στην έδρα της  ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, στο πλαίσιο της 4ηςαγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και στο 4ο λεπτό ο Γκουτσίδης έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Στο 19’ ο Φαμπίνιο έκανε δυνατό σουτ αλλά ο Γεωργίου έδιωξε σε κόρνερ. Ο  Πασιαλής στο 42’ έκανε ένα ωραίο σουτ το οποίο όμως κατέληξε άουτ.

Στο 75′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Ανυφαντάκη, με τον  διαιτητή να δείχνει τη συνέχεια του παιχνιδιού. Στο 89′ ο Φαμπίνιο έχασε μεγάλη ευκαιρία για  να ανοίξει το σκορ, κάτι που τελικά κατάφερε ο Τοπούζης στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Ερμής Ζωνιανών με τη νίκη αυτή έχει 12 βαθμούς στον 4ο όμιλο της Γ΄Εθνικής.

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης):Γεωργίου, Κομπογεννητάκης, Παληγεώργος, Γαλανίδης, Γιακουμάκης (54′ Τσικουδάκης), Ζντράκοβιτς, Ντεντάκης, Ταταράκης, Γκουτσίδης, Παπαθανασίου (70′ Γωνιωτάκης), Βεστάκης.

Ερμής Ζωνιανών (Γιώργος Πετράκης): Κόλλιας, Κοζυράκης, Πρωτογεράκης, Ανυφαντάκης, Γεωργούλης, Ταβλαδωράκης, Πασιαλής (71′ Ανωγειανάκης), Πουλάκης (85′ Προβιδάκης), Φαμπίνιο, Σκουτέλης, Τοπούζης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση