HomeΣΠΟΡΠλατανιάς – Παναιτωλικός 0-0

Πλατανιάς – Παναιτωλικός 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ισόπαλοι χωρίς σκορ αναδείχθηκαν Πλατανιάς και Παναιτωλικό. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στα Περιβόλια, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Μηδέν εις το πηλίκον κυριολεκτικά και μεταφορικά. Παιχνίδι χωρίς συγκινήσεις που θα ξεχαστεί γρήγορα το Πλατανιάς-Παναιτωλικός που έληξε-φυσικά-0-0.

O Πλατανιάς, μέχρι πρότινος στην κορυφή, ήταν καλύτερος αλλά ταυτόχρονα και ιδιαίτερα φλύαρος. Παρά το γεγονός ότι είχε τη μερίδα του λέοντος στην κατοχή, δεν κατάφερε να βγάλει μεγάλες ευκαιρίες.

Αντιθέτως ο αμυντικών προσανατολισμών Παναιτωλικός έχασε την ευκαιρία του ματς και μάλιστα προς το τέλος. Ο Μαρκόφσκι όμως έχασε το τετ-α-τετ και η ομάδα του δεν μπόρεσε να κλέψει το ματς. Ο Σωτηρίου ήταν πραγματικά…σωτήριος για τον Πλατανιά.


Κίτρινες κάρτες:
Μουνάφο, Βάντερσον, Γκνιάτιτς – Κλέσιο, Ουαρντά, Καμαβουάκα

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Αποστολόπουλος (65′ Στάθης), Μπανανά, Καρυπίδης, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς (82′ Γουνδουλάκης), Μενδρινός, Μουνάφο (65′ Ντίνας), Γιακουμάκης, Μανούσος.

Παναιτωλικός (Γιάννης Ματζουράκης):
Κυριακίδης, Μάρκος Πάουλο, Κούσας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μάκος (75′ Καμαβουάκα), Κλέσιο, Φερέιρα (58′ Λεντέσμα), Τομανέ, Ουαρντά (87′ Ρότσα), Μαρκόβσκι.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση