HomeΣΠΟΡΒέροια – ΠΑΟΚ 0-0

Βέροια – ΠΑΟΚ 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΠΑΟΚ έχασε δύο βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να αναρριχηθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Super League, καθώς έμεινε για δεύτερο παιχνίδι στην ισοπαλία. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0) με τη Βέροια στην Ημαθία, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για τη φάση του 44’ όπου ο βοηθός Χούσκογλου υπέδειξε λανθασμένα οφσάιντ τον Περέιρα και ακύρωσε το γκολ.

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

Ο ΠΑΟΚ απείλησε πρώτη φορά στο 9ο λεπτό, με τον Μυστακίδη να μην βρίσκει στόχο με το κεφάλι, ενώ η Βέροια απάντησε στο 18’ με σουτ του Ναβαλόφσκι. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να σκοράρουν στο 34’ με τον Καπετάνο, ενώ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Περέιρα μετά από κάθετη μπαλιά του Τσίμιροτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με δυνατό σουτ, ωστόσο, το τέρμα ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος ο «Δικέφαλος του Βορρά» έψαξε το γκολ, όμως στο 53’ το γυριστό του Αθανασιάδη δεν ανησύχησε τον Λόπεθ. Επτά λεπτά μετά ο Περέιρα εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ο Μαλεζάς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Μεγάλη ευκαιρία για γκολ έχασε η Βέροια στο 65’ με τον Βασιλαντωνόπουλο να βρίσκεται απέναντι από τον Γλύκο και να σουτάρει άουτ. Ο ΠΑΟΚ απάντησε άμεσα. Ο Μπίσεσβαρ ξέφυγε από αριστερά και έβγαλε παράλληλα για τον Κάμπος, ο οποίος δεν πρόλαβε να βάλει την προβολή και έχασε σπουδαία ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.

Καλή στιγμή είχε στο 84’ ο Αθανασιάδης, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Κουλούρης δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Λόπεθ. Μέχρι το τέλος τίποτα δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς χωρίς σκορ.

Βέροια – ΠΑΟΚ 0-0

Κίτρινες κάρτες: Άρτσε – Αθανασιάδης, Τσίμιροτ

Βέροια: Λόπες, Μαλόν, Καλί, Μαραγκός, Ναβαλόφσκι, Μπαλάφας, Άρτσε (83′ Παπαστεριανός), Βασιλαντωνόπουλος, Μεληκιώτης (59′ Χαροντάκης), Βίτι (56′ Σισίνιο), Καπετάνος.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Λέοβατς, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Χάρισης, Ροντρίγκες (46′ Κάμπος), Μυστακίδης (74′ Κουλούρης), Περέιρα (62′ Μπίσεσβαρ), Αθανασιάδης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση