HomeΚΡΗΤΗΈρχεται η πολυμελής κινεζική αντιπροσωπεία στην Κρήτη-Προβολή του νησιού σε όλο τον κόσμο

Έρχεται η πολυμελής κινεζική αντιπροσωπεία στην Κρήτη-Προβολή του νησιού σε όλο τον κόσμο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σήμερα το βράδυ αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο Ηρακλείου “Ν. Καζαντζάκης” η Κινέζικη αντιπροσωπεία με επικεφαλής το μέλος της μόνιμης επιτροπής του Πολιτικού Γραφείου και Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας Liu Yunshan.

Η πολυμελής αντιπροσωπεία, που είναι προσκεκλημένη της ελληνικής κυβέρνησης θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Creta Maris στη Χερσόνησο, όπου τη Δευτέρα στις 9 το πρωί θα έχει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Στην Κρήτη βρίσκεται και ο Πρέσβης της Κίνας στην Αθήνα.

Μάλιστα το απόγευμα του Σαββάτου ο Σταύρος Αρναουτάκης είχε συνάντηση μαζί του στο Creta Maris, προκειμένου να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την επίσκεψη των Κινέζων στο νησί μας.

2 (1)

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης θα είναι εκείνος, που θα τους υποδεχθεί απόψε στις 9 κατά την άφιξη τους στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Στην υποδοχή της Κινεζικής αντιπροσωπείας, η Περιφέρεια Κρήτης θα προσφέρει κέρασμα με τοπικά εδέσματα, ενώ Κρητικούς χορούς θα χορέψουν μέλη της Παγκρήτιας Ένωσης Χοροδιδασκάλων, την διοίκηση της οποίας ευχαριστεί η Περιφέρεια Κρήτης.

Στην Κινεζική αντιπροσωπεία υπό τον κ. Liu Yunshan συμμετέχουν μέλη της Κυβέρνησης, στελέχη Υπουργείων, εμπειρογνώμονες-επιστήμονες, και εκπρόσωποι μέσων ενημέρωσης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση