HomeΣΠΟΡΟΦΗ Α.Ο.Χανιά 1-0

ΟΦΗ Α.Ο.Χανιά 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με γκολ του Βουό στο 36′ ο ΟΦΗ κέρδισε τον ΑΟΧανιά στο Γεντί Κουλέ, σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.

Καλή κατά διαστήματα η ομάδα του Νίκου Νιόπλια, δημιούργησε ευκαιρίες και για περισσότερα τέρματα, απέναντι σε ένα αντίπαλο που έπαιξε αμυντικά και θα τον συναντήσει φέτος στην Football league.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

4′ Η πρώτη καλή φάση για τον ΟΦΗ. Ωραία σέντρα του Μίκιτς, την τελευταία στιγμή προλαβαίνουν τον Βουό οι αμυντικοί του ΑΟΧανιά.

5′ Σέντρα του Ράντι, δεν πρόλαβε ο Κοιλιάρας να μπεί στην πορεία της μπάλας και να τη σπρώξει στα δίχτυα.

7′ Απειλεί ο ΑΟΧανιά στην κόντρα επίθεση με το Λύρα, να βγαίνει στο τετ-α-τετ με τον Δάφκο, με τον γκολκήπερ του ΟΦΗ να διώχνει το πλασέ του επιθετικού της ομάδας των Χανίων.

16′ Κόρνερ του Μασάδο, κεφαλιά του Βουό απο κοντά η μπάλα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.

30′ Σούτ του Φουρλάνου έξω απο την περιοχή, ο Δάφκος μπλοκάρει.

36′ Το 1-0 για τον ΟΦΗ. Ωραία σέντρα του Βαλλιάνου απο αριστερά, ο Βουό με εξαιρετιή γυριστή κεφαλιά, ανοίγει το σκόρ για τον ΟΦΗ (1-0).

38′ Ο βοηθός Δασκαλάκης σταματάει με οφσάιντ τον Βουό που έμπαινε μόνος, έσα σε διαμαρτυρίες.

42′ Το παιχνίδι διακόπτεται μετά απο πολύ σκληρό φάουλ του Ηρακλή στον Ράντι. Ολος ο πάγκος του ΟΦΗ μπαίνει στο γήπεδο! Παρ’ ολίγο σύρραξη απο το «δολοφονικό» τάκλιν του παίκτη του ΑΟΧανιά.

51′ Ωραία αντεπίθεση του ΟΦΗ με τον Κοιλιάρα να βγάζει στον Ράντι ο οποίος στο τετ-α-τετ με τον Αθανασίου πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα του ΑΟΧανιά.

57′ Ο ΟΦΗ απειλεί με τον Ράντι να σουτάρει απο καλή θέση, η μπάλα λίγο άουτ.

60′ Εκπληκτκή επέμβαση του Αθανασίου σε απευθείας φάουλ του Χαντί (η μπάλα κόντραρε σε ένα σώμα και άλλαξε πορεία).

62′ Εξαιρετική αντεπίθεση του ΟΦΗ με τον Ράντι να βγάζει για τον Βουό και αυτός να πλασάρει απο τη μικρή περιοχή λίγο άουτ!

76′ Καλή στιγμή για τον ΑΟΧανια. Ο Σιάννης πλασάρει άουτ απο ασταθή απόκρουση του Δάφκου.

85′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ωραία σέντρα του Κομεσίδη απο δεξιά, κεφαλιά του Μάνου στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα λίγο άουτ.

Διαιτητές: Mουρτζάκης, Δασκαλάκης, Γαρεφαλάκης.

ΟΦΗ: Δαύκος, Κώτσιος, Βαλλιάνος, Οστοιτς (86′ Χίζι), Βουό (71′ Ογκμποε), Χαντί (71′ Ροβίθης), Μίκιτς (68′ Κομεσίδης), Κοιλιάρας (71′ Κιάσσος), Αντουκόρ (86′ Βρεττός), Ράντι (71′ Μανος), Μασάδο (71′ Μπουρσέλης).

ΑΟΧΑΝΙΑ: Αθανασίου, Ρούνιτς, Ηρακλής, Θεολόγου, Ζερης (76′ Βαρούχας), Τσουκάνης, Φουρλάνος, Γκεμίσης (87′ Μαργαρίτης), Μάνιας (83′ Ντούμος), Σταματής (57′ Σιάνης), Λύρας (64′ Δαμιανάκης).

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση